B bolulu Çalışkan Katılım 30 Ağustos 2025 Mesajlar 11 Beğeniler 1 8 Aralık 2025 #1 İyi günler herkese. Millenicom kullanıyorum ve bu yavaşlıktan müşteri hizmetinden bıktım. Kısa ve öz öneri istiyorum eksileri artılarıyla sadece.
İyi günler herkese. Millenicom kullanıyorum ve bu yavaşlıktan müşteri hizmetinden bıktım. Kısa ve öz öneri istiyorum eksileri artılarıyla sadece.
sawyerford Üstün Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 1.202 Çözümler 7 Beğeniler 816 Yer 4 8 15 16 23 42 8 Aralık 2025 #2 İSS seçerken bölgene göre seçmelisin. Her bölgede her İSS aynı hizmeti sağlamıyor. Örnek olarak sana A firması iyi deriz ama A firması senin orada çok kötüdür.
İSS seçerken bölgene göre seçmelisin. Her bölgede her İSS aynı hizmeti sağlamıyor. Örnek olarak sana A firması iyi deriz ama A firması senin orada çok kötüdür.
Milas Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 4.283 Makaleler 11 Çözümler 54 Beğeniler 5.302 Yer Japonya, Fukuoka 8 Aralık 2025 #3 TurkNet'e göz atabilirsin. Bölgende GigaFiber altyapısının olup olmadığını da bu konudan kontrol edebilirsin. Konu 'TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası' 10 Mart 2025 Temelini atmış olduğum TurkNet GigaFiber haritası artık en güncel sürümüyle burada olacak: https://www.google.com/maps/d/edit?mid=1UUEbIloZJnOM6fBRnmicAMG2wX2CtCc&usp=sharing Konu altına lütfen bölgenizde GigaFiber varsa belirtin. Buna göre haritayı güncelleyeceğiz. Özellikle mahalle belirtirseniz seviniriz. Bu çalışmanın bazı bölümlerinde Donanım Haber ve Techolay forumunda paylaşılan haritalardan yararlanılarak geliştirmeler yapılmıştır. Genişletmek için tıkla...
TurkNet'e göz atabilirsin. Bölgende GigaFiber altyapısının olup olmadığını da bu konudan kontrol edebilirsin. Konu 'TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası' 10 Mart 2025 Temelini atmış olduğum TurkNet GigaFiber haritası artık en güncel sürümüyle burada olacak: https://www.google.com/maps/d/edit?mid=1UUEbIloZJnOM6fBRnmicAMG2wX2CtCc&usp=sharing Konu altına lütfen bölgenizde GigaFiber varsa belirtin. Buna göre haritayı güncelleyeceğiz. Özellikle mahalle belirtirseniz seviniriz. Bu çalışmanın bazı bölümlerinde Donanım Haber ve Techolay forumunda paylaşılan haritalardan yararlanılarak geliştirmeler yapılmıştır. Genişletmek için tıkla...