Rehber İnternet Servis Sağlayıcısı Nasıl Değiştirilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Phenyl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 627
  • Etiketler Etiketler
    nasıl servis
Önceki konu için çok teşekkür ederim hocam, sayenizde bilgilenip değiştirmiş oldum.
İyi günlerde kullanın hocam. 1000 Mbps cidden çok güzel bir yükseltme.

Artık size PPPoE bilgilerinizi veren bir firmaya geçtiniz. Kendi modeminizi özgürce kullanabilirsiniz. SuperOnline gibi müşteriye bu bilgileri vermeyen bir firma değil. Esasında SOL hariç her firma veriyor.

Hattınız aktif olunca IPv6 durumunu kontrol ederseniz sevinirim şahsen. Bunun hakkında bilgi toplamaya çalışıyorum. Bu konuya yazarsanız güzel olur.

Eğer statik IPv4 almayı da planlıyorsanız bu konuma yazabilirsiniz.

Teşekkürler hocam, IPv6 ile ilgili durumu kontrol ettikten sonra belirttiğiniz konuya detaylıca yazacağım.

Superonline çok zorlarsanız veriyor. Bu sefer de kullandığınız modemin MAC adresini değiştirmeniz gerekiyor.

Superonline çok zorlarsanız veriyor. Bu sefer de kullandığınız modemin MAC adresini değiştirmeniz gerekiyor.
Verdikleri konusunda yorum yapamam. 15 yıldan fazla kullandım, hiç kimseye verdiklerini görmedin. Yeni olabilir.

Ben PPPoE bilgilerimi zaten biliyordum. Başkaları içinde hep kırma işlemi yaptım. Ayrıca verdikleri modemin WAN MAC adresini kendi modeminize klonlamak gerekiyor. Bunu gerektiren tek firma SOL. SansürOnline. Hep müşteriye engeller.

Anlık olarak interneti bağlattım sevgili arkadaşlar. Geç oldu biraz ancak gün içerisinde bağladılar. CAT6 kablo ile yaklaşık olarak %6.63 indirmede, %5.28 Mbps de yüklemede fire veriyorum.

Tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.

Fire vermiyorsunuz hocam merak etmeyin. 1000 Mbps internette kablolu alılan WAN hızı zaten 930 Mbps civarıdır normalde. Bu normal bir şey. Tam hızınızı alıyorsunuz.

Benimde aldığım hız buydu mesela. Çoğu kişinin 930 Mbps'dir. Sıkıntı yok.

Birebir aynı şekilde 1 yıl önce Superonline FTTB'den TT FTTH'ye geçmiştim. İkiside aynı hızda olmasına rağmen nasıl Superonline daha yavaş internet sunabiliyor hala anlayamadım. Hayırlı olsun diyeyim hız yükseltmesinin yanında sansür cennetinden de kurtulmuş oldunuz.

Teşekkürler hocam tekrardan.

IPv6 muhabbetini unutmadım, detaylıca yazacağım.

Hocam hayırlı olsun öncelikle, neden Turknet veya başka bir yer tercih etmek yerine TT'ye geçtiniz?
Belirli bir sebebi var mıydı yani?

Hocam hayırlı olsun öncelikle, neden Turknet veya başka bir yer tercih etmek yerine TT'ye geçtiniz?
Belirli bir sebebi var mıydı yani?
Hocam TürkNet bana en fazla 100 mbps verebiliyordu. Diğer operetörler de aynı şekilde 100 mbps üstü vermiyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…