Merhaba, her gencin olduğu gibi çoğumuzun iş problemi var. Aylardır iş arıyorum ancak işverenin elemandan istediği yük çok fazla ve iş ilanları çok kısıtlı. İnternet üzerinden yapabileceğimiz, bilgi gerektirmeyen iş modelleri nelerdir?
Detaylar
Kim cevapladı?İş ilanları aslında kısıtlı değil de iş seçiyoruz. Linçlemeden önce düşünün. Fabrikalar deli gibi işçi arıyor, ama senin dediğin gibi "patron çok iş yüklüyor". Abi sadece senin patrona maliyetini biliyor musun? Tabi ki senin etinden ve sütünden faydalanacak adam.
Bende aynı şekildeydim o yüzden bu kadar rahat konuşuyorum.
İlk olarak birikimin var mı? Drop Shipping olayına bakabilirsin. Ama dediğim gibi birikim gerektiriyor. Onun dışında Freelance siteler var fakat onların çoğu dolandırıcı ya da Türkiye'de yaşadığın için ve PayPal kapalı olduğu için çoğu kişi iş vermekten çekiniyor. Ya da başka kişilere yöneliyor. En güzeli bir fabrikaya gir çalış hocam, en azından daha rahat iş bulana kadar.
İlk olarak birikimin var mı? Drop Shipping olayına bakabilirsin. Ama dediğim gibi birikim gerektiriyor. Onun dışında Freelance siteler var fakat onların çoğu dolandırıcı ya da Türkiye'de yaşadığın için ve PayPal kapalı olduğu için çoğu kişi iş vermekten çekiniyor. Ya da başka kişilere yöneliyor. En güzeli bir fabrikaya gir çalış hocam, en azından daha rahat iş bulana kadar.
[
4-5 ay garsonluk yaptım yeri geldi mola yapmadım yeri geldi 3 kat masa taşıdım ve günlük karşılığı 550 TL sigortası da yok çalışmak ne kadar mantıklı olur sizce.
İş ilanları aslında kısıtlı değil de iş seçiyoruz. Linçlemeden önce düşünün. Fabrikalar deli gibi işçi arıyor ama senin dediğin gibi "patron çok iş yüklüyor". Abi sadece senin patrona maliyetini biliyor musun? Tabii ki senin etinden ve sütünden faydalanacak adam.bende aynı şekildeydim o yüzden bu kadar rahat konuşuyorum.
İlk olarak birikimin var mı? Drop shipping olayına bakabilirsin. Ama dediğim gibi birikim gerektiriyor. Onun dışında freelance siteler var fakat onların çoğu dolandırıcı ya da Türkiye'de yaşadığın için ve PayPal kapalı olduğu için çoğu kişi iş vermekten çekiniyor. Ya da başka kişilere yöneliyor. En güzeli bir fabrikaya gir çalış hocam, en azından daha rahat iş bulana kadar.
4-5 ay garsonluk yaptım yeri geldi mola yapmadım yeri geldi 3 kat masa taşıdım ve günlük karşılığı 550 TL sigortası da yok çalışmak ne kadar mantıklı olur sizce.
[
Tek gidişte 37 saat çalıştım, mesai saatimi vermedi, asgari ücret.
Ülkenin durumu bu hocam yapacak bir şey yok. Bak adam mühendis ama işsiz. 2 sene önce mezun olsa şimdi baktığı işlerde 5 senelik tecrübe isterler...
Tek gidişte 37 saat çalıştım, mesai saatimi vermedi, asgari ücret.
Ülkenin durumu bu hocam yapacak bir şey yok. Bak adam mühendis ama işsiz. 2 sene önce mezun olsa şimdi baktığı işlerde 5 senelik tecrübe isterler...
Freelancer için önerebileceğiniz bir site var mı?
Hocam Google'a o kelimeyi yaz, ilk çıkan siteye tıkla. Şimdi durduk yere link verdiğim için ban yemeyeyim.