Detaylar
Kim cevapladı?İtachi Uchiha
Yetkin
Samsung Galaxy A34 5G (8 GB / 128 GB)
Samsung Galaxy A34 5G SM-A346E detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Fiyatlar aşağıda belirtilmiş.
- Makaleler
- 6
Niye A34 sıfır alacaksınız? O fiyata daha iyi ürünler var.
Hayırlı olsun öncelikle, demek A34'te karar kıldınız abinize. Hatırlıyorum sizi. Ben biraz bakındım ama Amazon, Hepsiburada, Trendyol kendisi satıyor mu diye bulamadım. Samsung Shop'ta da gözükmüyor. Puanı en yüksek satıcılardan birinden tercih edin. Samsung Türkiye garantili olsa yeterli. Distribitör garantili olsunda.
Satıcılar güvenli mi işte hangi Satıcıdan alınması lazım.![]()
Samsung Galaxy A34 5G (8 GB / 128 GB)
Samsung Galaxy A34 5G SM-A346E detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Fiyatlar aşağıda belirtilmiş.
İtachi Uchiha
Yetkin
Yorumlara bakman lazım. Hepsi bireysel satıcı. HB, Trendyol, Vatan gibi firmaların hiçbiri satmıyor.Satıcılar güvenli mi işte hangi Satıcıdan alınması lazım.
Snapdragon ve Samsung istiyorum. Uzun ömürlülük açısından.Niye A34 sıfır alacaksınız? O fiyata daha iyi ürünler var.
- Makaleler
- 6
Snapdragon ve Samsung istiyorum. Uzun ömürlülük açısından.
A36 var o fiyata. Hem Snapdragon hem Samsung. A35 bile daha iyi yapmayın böyle bir hatayı.
ah doğru Exynos harici diyecektim.En yüksek puanlı satıcı resimdeki gözüküyor. A34 işlemcisi dimesity 1080, Snapdragon değil yalnız.
A36 Snapdragon mu? ben göremedim
A36 var o fiyata. Hem Snapdragon hem Samsung. A35 bile daha iyi yapmayın böyle bir hatayı.
Yeni konular
-
-
Okullarda test yapıp burs teklif eden dil kursları güvenilir mi?
- Torukojin Kaneki
-
-
Araç kaportasındaki derin çizikler ve hatalı rötuşlar (oje) nasıl düzeltilir?
- Hamza Ensar Sağlam
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- ziqxchampion
-
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano
-
Makine Çeviri Librarian: Tidy Up the Arcane Library! Türkçe Yama
- Calypso Çeviri