Amazon harici yerden telefon alma. Bir sorun cikarsa telefonda hemen iade aliyorlar. A25 almistim kendime yanacak gibi isinmasindan dolayi hemen gonderdim kabul ettiler. Baska yerden alsan yok kutusu acilmis, yok sim kartini taktin, yok orjinalligini bozdun vs. riske girmeye gerek yok.

Bende aynı durumdayım. Bir modelde üstün olan taraf diğerinde berbar bir türlü orta yolu yoktur. Herhalde nothing Phone 2A alıp geçeceğim veya a35.

Nothing 2A yerine ben olsam A55 tercih ederdim.
A55'in işlemcisi kamerası falan 2Adan biraz daha iyi. 2Anın ekranı biraz daha iyi ama onu fark etmezsin. Aralarında ufak farklar olsa da işletim sisteminden bir de A55 tercih ederdim. Bence nothing 2A yı deneyimleyebilirsen öyle karar ver.

Nothing 2A yerine ben olsam A55 tercih ederdim.
A55'in işlemcisi kamerası falan 2Adan biraz daha iyi. 2Anın ekranı biraz daha iyi ama onu fark etmezsin. Aralarında ufak farklar olsa da işletim sisteminden bir de A55 tercih ederdim. Bence nothing 2A yı deneyimleyebilirsen öyle karar ver.
Bakacağım, fiziksel olarak deneyebileceğim yerler arıyorum. En sonunda Nokia 3310 alacağım.

Amazon harici yerden telefon alma. Bir sorun cikarsa telefonda hemen iade aliyorlar. A25 almistim kendime yanacak gibi isinmasindan dolayi hemen gonderdim kabul ettiler. Baska yerden alsan yok kutusu acilmis, yok SIM kartini taktin, yok orijinalligini bozdun vs. riske girmeye gerek yok.

Amazon ve Hepsiburada'dan alabilir. Ben hepsiden aldım bir sorunla karşılaşmadım.

Amazon harici yerden telefon alma. Bir sorun cikarsa telefonda hemen iade aliyorlar. A25 almistim kendime yanacak gibi isinmasindan dolayi hemen gonderdim kabul ettiler. Baska yerden alsan yok kutusu acilmis, yok sim kartini taktin, yok orjinalligini bozdun vs. riske girmeye gerek yok.
Trendyol'dan almayın. POCO X7 Pro aldım, kusurlu olmasına rağmen paket açıldığı için iade kabul etmedi. Kaç haftadır servisle uğraşıyorum.

Amazon ve Hepsiburada'dan alabilir. Ben hepsiden aldım bir sorunla karşılaşmadım.
Hepsiburadayla iyiki sorun cikmamis sorun ciksaydi mahkemelik olmadan cozemezdin.

Teşekkürler arkadaşlar A36 sipariş verdim Amazon üzerinden. Sağ olun yardımlarınız için :)
Dunyanin en mantikli kararini vermissin. Mükemmel bir telefon. Gecen a55 oneren kisiye a36 varken alinmaz demistim. Aldigin site guvenilir. Satici amazondur umarım. Güle gule kullanman dilegiyle.