Hepsiburada'yla iyi ki sorun cikmamis sorun ciksaydi mahkemelik olmadan cozemezdin.

Dunyanin en mantikli kararini vermissin. Mükemmel bir telefon. Gecen A55 oneren kisiye A36 varken alinmaz demistim. Aldığın site guvenilir. Satici amazondur umarım. Güle gule kullanman dilegiyle.

O kadar da abartmayın Hepsiburada'da en azından Amazon kadar kolay olmasa da diğer e ticaret sitelerinden daha iyi.
A55 performans ve kamerada A36'dan daha iyi. Onun dısında neredeyse aynılar. A55 tercih edebilirdi artık olan olmus.

Arkadaşlar önemli olan Hepsiburada, Amazon'ya da Trendyol'dan almak değil. Önemli olan bu firmalardan, bizzat satıcısı kendisi ise almak. Sorun çıkartanlar genelde tedarikçiler, pazaryeri satıcılarıdır. Bizzat satıcı ve gönderici kendisiyse zaten büyük firmaların, çok daha hızlı ilerliyor süreçler.

Arkadaşlar önemli olan Hepsiburada, Amazon'ya da Trendyol'dan almak değil. Önemli olan bu firmalardan, bizzat satıcısı kendisi ise almak. Sorun çıkartanlar genelde tedarikçiler, pazaryeri satıcılarıdır. Bizzat satıcı ve gönderici kendisiyse zaten büyük firmaların, çok daha hızlı ilerliyor süreçler.
Yok, Trendyol'un bizzat sattığı telefonu aldım. Yinede iade almadılar. Servis raporu diye tutturuyorlar.

Yok, Trendyol'un bizzat sattığı telefonu aldım. Yine de iade almadılar. Servis raporu diye tutturuyorlar.

Böyle yapıyorsalar, oradan tercih etmeyiz yani. Bu da bir tecrübe işte. Amazon ve Hepsiburada'dan alırım genelde hocam ben. Trendyol'u incik, boncuk şeyler için tercih ediyorum.

Odun ve soba gibi telefon kullanmak isteyenler icin evet a55.

Odun ve soba gibi telefon kullanmak isteyenler icin evet a55.

Söyleminiz çok yanlış. Herkes ister 80-100k tutarında zarif ve kaliteli telefon. Adamın bütçesi düşük diye, demoralize mi edelim bu telefonları alanları? Ayrıca fiyat-performans olarak baz alındığında, gayet iyi telefonlar. Ayrıca ben A55 modeli için yorum yapmadım, farklı biriyle karıştırdınız sanırım beni.

Tekrar okuyun mesajlarımı lütfen.

Fikrine katılmıyorum.

Son düzenleme: