tobisto

Uzman
Arkadaşlar selam;
Sorunum şöyle: Windows 7 laptop kullanıyorum, Redmi Note 13 Pro Plus telefonum var. Hotspot ile internete bağlanıyorum fakat yarım saat, 45 dakika içinde oyundan kopuyorum, internet bağlantısını tekrar kapatıp açmam gerekiyor. Bu sorunu nasıl çözerim? Sürekli bağlı kalmasını istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarın güç tasarrufu için bu cihazı kapatmasına izin ver ayarı açık mı? Sürücünüz güncel mi? Bilgisayarın güç tasarrufu modu kapalı mı?

Bilgisayarın güç tasarrufu için bu cihazı kapatmasına izin ver ayarı açık mı? Sürücünüz güncel mi? Bilgisayarın güç tasarrufu modu kapalı mı?
Hocam güç tasarrufu ayarını anlamadım. Açar mısınız, nerden ayarlarım onu ? Sürücü güncel olmayabilir. Windows 10 mu yüklesem, ne diyorsunuz ?

Hocam güç tasarrufu ayarını anlamadım. Açar mısınız, nerden ayarlarım onu ?
Güç tasarrufu ayarı; aygıt yöneticisi altından ağ bağdaştırıcısını seçip, kablosuz adaptör kısmından özellikler diyerek, çıkan ekranda güç yönetimi sekmesinde gelmesi lazım.

O halde laptop üreticinizin web sitesinden Windows 7 için en güncel Wi-Fi sürüsünü bulun, indirin ve kurun.

Windows 10 mu yüklesem, ne diyorsunuz ?
Bu dediklerimi yapın olmazsa bakalım tekrar. Belki yardımcı olabilecek başka arkadaşlar da fikirlerini belirtir o sürede.

Güç tasarrufu ayarı; aygıt yöneticisi altından ağ bağdaştırıcısını seçip, kablosuz adaptör kısmından özellikler diyerek, çıkan ekranda güç yönetimi sekmesinde gelmesi lazım.

O halde laptop üreticinizin web sitesinden Windows 7 için en güncel Wi-Fi sürüsünü bulun, indirin ve kurun.

Bu dediklerimi yapın olmazsa bakalım tekrar. Belki yardımcı olabilecek başka arkadaşlar da fikirlerini belirtir o sürede.
Sorun Windows 7 ile alakalıymış hocam. Windows 10 yükledim sorun çözüldü fakat Windows 10 benim modemimin kablosuz ağını göstermiyor. Diğer ağlar görünüyor fakat benimki yok. Keenetic Hopper DSL kullanıyorum. Sorun sizce ne olabilir ? Başlangıçta görüyordu, başlangıçta bağlandım sonradan kayboldu.