İsmail00 Çalışkan Katılım 25 Şubat 2025 Mesajlar 9 Beğeniler 0 25 Şubat 2025 #1 İnternet şifremi değiştirdim. Şimdi ise bağlanamıyorum. İnternet kırmızı yanıyor. Dosya Ekleri IMG_0161.webp 14,4 KB · Görüntüleme: 113
3 3613 Üstün Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 2.985 Çözümler 34 Beğeniler 2.506 25 Şubat 2025 #2 "Internet sifremi degistirdim" derken kastettiginiz nedir? Modemin internet baglantisi yaptigi yerdeki sifreyi mi degistirdiniz? Wi-fi sifresini mi degistirdiniz modemdeki? Ilkini yaptiysaniz zaten baglanamazsiniz. Artı 0 Eksi
"Internet sifremi degistirdim" derken kastettiginiz nedir? Modemin internet baglantisi yaptigi yerdeki sifreyi mi degistirdiniz? Wi-fi sifresini mi degistirdiniz modemdeki? Ilkini yaptiysaniz zaten baglanamazsiniz.
Cyanogen Üstün Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 1.158 Makaleler 4 Çözümler 32 Beğeniler 1.224 25 Şubat 2025 #3 İsmail00 dedi: İnternet şifremi değiştirdim. Şimdi ise bağlanamıyorum. İnternet kırmızı yanıyor. Genişletmek için tıkla... Detaylı bilgi vermeye ne dersiniz? Artı 0 Eksi
İsmail00 dedi: İnternet şifremi değiştirdim. Şimdi ise bağlanamıyorum. İnternet kırmızı yanıyor. Genişletmek için tıkla... Detaylı bilgi vermeye ne dersiniz?
yunus Üstün Açılış Hamlesi Katılım 18 Ocak 2024 Mesajlar 2.012 Makaleler 7 Çözümler 89 Beğeniler 1.558 Yer javascript:alert(document.cookie) 25 Şubat 2025 #4 Cyanogen dedi: Detaylı bilgi vermeye ne dersiniz? Genişletmek için tıkla... Detaylı bilgiyi siz vermelisiniz. Ev Ağı bölümünden mi değiştirdiniz? Ayarlar bölümündeki ISS şifresini mi değiştirdiniz? ADSL olan bölümü değiştirmemeniz gerekiyor. Artı 0 Eksi
Cyanogen dedi: Detaylı bilgi vermeye ne dersiniz? Genişletmek için tıkla... Detaylı bilgiyi siz vermelisiniz. Ev Ağı bölümünden mi değiştirdiniz? Ayarlar bölümündeki ISS şifresini mi değiştirdiniz? ADSL olan bölümü değiştirmemeniz gerekiyor.
xahve Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 859 Makaleler 1 Çözümler 15 Beğeniler 578 25 Şubat 2025 #5 Cihaz Türk Telekom veya Turkcell'in verdiği cihaz ise hiç uğraşmayın, cihazı arkasındaki RESET butonuna 10 saniye basıp resetleyin, cihaz açıldıktan sonra TR-069 protokolu kullanarak kullanıcı adı ve şifresini otomatik çekecektir. Artı 0 Eksi
Cihaz Türk Telekom veya Turkcell'in verdiği cihaz ise hiç uğraşmayın, cihazı arkasındaki RESET butonuna 10 saniye basıp resetleyin, cihaz açıldıktan sonra TR-069 protokolu kullanarak kullanıcı adı ve şifresini otomatik çekecektir.
Cyanogen Üstün Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 1.158 Makaleler 4 Çözümler 32 Beğeniler 1.224 25 Şubat 2025 #6 yunus dedi: Detaylı bilgiyi siz vermelisiniz. Ev ağı bölümünden mi değiştirdiniz? Ayarlar bölümündeki ISS şifresini mi değiştirdiniz? ADSL olan bölümü değiştirmemeniz gerekiyor. Eki Görüntüle 127911 Genişletmek için tıkla... Ben konu sahibine sordum hocam. Bir karışıklık oldu. Artı 0 Eksi
yunus dedi: Detaylı bilgiyi siz vermelisiniz. Ev ağı bölümünden mi değiştirdiniz? Ayarlar bölümündeki ISS şifresini mi değiştirdiniz? ADSL olan bölümü değiştirmemeniz gerekiyor. Eki Görüntüle 127911 Genişletmek için tıkla... Ben konu sahibine sordum hocam. Bir karışıklık oldu.