Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu zaten uzun süredir beklenen bir şeydi. PS5'i satma kararı aldım, sırf GTA 6 için kullanmadığım bir cihazı çürümeye terk etmenin anlamı yok. Ekran kartımı yükselttim, PS5'i satıp OLED ekran alıp PC'de oynayacağım. Benim açımdan sorun yok. PS5'de oynayacak bile olsam o kadar takılmazdım. GTA 5'den kat kat iyi olacağını düşünüyorum yine de.
En çok merak ettiğim lastiğe ateş ettiğimizde GTA 4'teki gibi yavaş yavaş mı inecek yoksa GTA 5'teki gibi bir anda mı inecek
Sızıntı oynanış videosu 2023'te kaydedilmiş, yeni yayınlanmış yani oyunun eski bir sürümüne ait. Ona göre eleştirin.
(Videonun metadata'sı)
Red Dead Redemption 2'nin animasyonlarını kullanmışlar. Bu oyun sektöründe gayet kullanılan bir şey, oyunun erken aşamasında animasyonları daha yapmadan önce firmalar önceki oyunlarının animasyonlarını geçici olarak kullanır. Büyük ihtimalle oyun çıktığında animasyonlar sıfırdan yapılmış ve şu anda izlediğimizden çok daha başka olacaktır. Diğer bir ihtimal ise animasyonları sıfırdan yapmaktansa RDR 2'nin animasyonlarını büyük ölçüde revize edip öyle kullanmaları.
Bu arada onur sistemi var arkadaşlar Adamı bayılttığımız halde levyeyi alıp vurmaya başladığımızda çıktı bu simge.
Aynı zamanda videoda dikkat ederseniz sol üstte staminamız yani dayanıklılığımız var.