Furkan Taha

Çalışkan
Merhaba arkadaşlar, son 1 aydır internet bağlantı sorunları yaşıyorum. İnternet rasgele bir anda kopuyor ve geri geliyor. Oyun esnasında pingim 30-600 arasında gidip geliyor. Modeme reset attım, DNS adresini değiştirdim, Aç kapa yaptım ama sorun düzelmedi. İnternetten araştırdığımda sorunun Wi-Fi kartından dolayı olduğunu söyleyenler var ama bilgisayarıma telefonumun internetini bağladığımda sorun olmuyor.
  • Modem: ZYXEL EX3301-T0 (Türk Telekom)
  • Wi-Fi kartı: MediaTek MT7920

DSL hat değerlerini paylaşır mısın?
Fiber router.

Merhaba arkadaşlar, son 1 aydır internet bağlantı sorunları yaşıyorum. İnternet rasgele bir anda kopuyor ve geri geliyor. Oyun esnasında pingim 30-600 arasında gidip geliyor. Modeme reset attım, DNS adresini değiştirdim, Aç kapa yaptım ama sorun düzelmedi. İnternetten araştırdığımda sorunun Wi-Fi kartından dolayı olduğunu söyleyenler var ama bilgisayarıma telefonumun internetini bağladığımda sorun olmuyor.
  • Modem: ZYXEL EX3301-T0 (Türk Telekom)
  • Wi-Fi kartı: MediaTek MT7920
Ne kadar bir mesafeden bağlanıyorsunuz? Band steering ayarını kapatmayı deneyin.

Fiber router.

Ne kadar bir mesafeden bağlanıyorsunuz? Band steering ayarını kapatmayı deneyin.
Band steering kapalı. Modeme 1 metre uzaklıktayım.
Bufferbloat and Internet Speed Test - Waveform test sonucu.

Wi-Fi kartı MediaTek sıkıntılı haberiniz olsun.
Sorunun Wi-Fi kartı ile olduğunu düşünmüyorum. Evdeki bütün cihazlarda bağlantı kopuyor.