rosedersen
Üyecik
Konu sahibi "konu sahibinin arkadaşı parayı gönderdi" yazmış ya.Arkadaşı sadece "ben ödeyebilirim" dedi, ben ödeyeceğim demedi. Nereden biliyorsunuz tam olarak?
Konu sahibi "konu sahibinin arkadaşı parayı gönderdi" yazmış ya.Arkadaşı sadece "ben ödeyebilirim" dedi, ben ödeyeceğim demedi. Nereden biliyorsunuz tam olarak?
Konu sahibi "konu sahibinin arkadaşı parayı gönderdi" yazmış ya.
Yaptiklari bu degil hocam.
Ceza mi alsinlar? Technopat Sosyal uzerinde gerceklesmis veya uzerinde acilmis konular bunlar ve iki kullanicidan birine uyari verildi zaten. İlla yasaklama istiyorsaniz iki kullaniciya da sadece acilirsa kategorisi ikinci el yasagi verilebilir, fakat asil cezayi @avria almali. Diger arkadasin mevzusu kapandı, arkadaslari odedi fakat kullanicilar yonetime baski yaptilar ban atin diye.Bugün bir konuda gördüm burada ve araştırdığım üzere bazı forumlarda dolandırıcı olduğu iddia edilen kişiler şu an bu forumda elini kolunu sallaya sallaya dolaşıyor, en azından buna imkan veriliyor. Bu kişiler başkasını dolandirsa buradan ne olacak?
Ki bunlar sadece en yeni konular, dahası da var, internette dolandırıcılık çoğaldı.
@Toby Fox
technopat.net/sosyal/konu/sosyaldeki-bir-ueye-tarafindan-dolandiriliyorum.3070157/#post-23791341
@avria technopat.net/sosyal/konu/avria-mert-ueyesinin-yaptigi-dolandirma-ve-rat-olaylari.2699578/#post-21122489
Peki diğer kişinin arkadaşına parasını gönderdiğini nereden biliyorsunuz?
Evet ikinci el yasağı kesinlikle gelmeli, bunu başkasına yapsa ne olacak? Technopat'dan bakiye satışı yapan birini dolandırmak nedir ya? Aynısını burda yapsa ne olacak?Yaptiklari bu degil hocam.
Ceza mi alsinlar? Technopat Sosyal uzerinde gerceklesmis veya uzerinde acilmis konular bunlar ve iki kullanicidan birine uyari verildi zaten. İlla yasaklama istiyorsaniz iki kullaniciya da sadece acilirsa kategorisi ikinci el yasagi verilebilir, fakat asil cezayi @avria almali. Diger arkadasin mevzusu kapandı, arkadaslari odedi fakat kullanicilar yonetime baski yaptilar ban atin diye.