Shadoww

Becerikli

Yukarıdaki tableti alacağım fakat hangi kart veya banka kartı ile alışveriş yapacağım hakkında hiçbir fikrim yok. Banka veya kredi kartım da yok. Yardımcı olursanız sevinirim, hiç anlamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kredi kartı, senin olmayan parayı harcayarak bankaya borçlanmana sebep olur; banka kartı ise içinde ne kadar para varsa o kadar harcamana izin verir. Kredi kartı seni borçlandırırken, banka kartı seni borçlandırmaz.

Alışveriş yapmak için de hem kredi kartı hem de banka kartını kullanabilirsin. Sana uygun bankaya müşteri olarak bir banka kartı talep edebilirsin. Ama dikkat et, Troy göndermesinler; Mastercard veya Visa istediğini söyle. Öbür türlü alışverişlerinde sorun yaşaman olası.

Kredi kartı, senin olmayan parayı harcayarak bankaya borçlanmana sebep olur; banka kartı ise içinde ne kadar para varsa o kadar harcamana izin verir. Kredi kartı seni borçlandırırken, banka kartı seni borçlandırmaz.

Alışveriş yapmak için de hem kredi kartı hem de banka kartını kullanabilirsin. Sana uygun bankaya müşteri olarak bir banka kartı talep edebilirsin. Ama dikkat et, Troy göndermesinler; Mastercard veya Visa istediğini söyle. Öbür türlü alışverişlerinde sorun yaşaman olası.
Alacağım kartların limitleri düşük oluyormuş sanırım.Tablet ve yanına iki üç aksesuar alacağım için, limitinin biraz yüksek olması lazım.Bazı bankalar harcama sırasında komisyon alıyormuş ve bunun yanı sıra, ayda aidat alıyorlarmış.Babamın Ziraat kart ve birkaç tane daha banka kartı var,kartın illa bana ait olmasına gerek yok.Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Limitin önemi yok. Kredi kartının limiti örneğin 3.000 TL ise ve sen hiçbir alışveriş yapmadan yani borcun olmadan karta 30.000 TL yatırırsan limit 33.000 TL olur.

Limitin önemi yok. Kredi kartının limiti örneğin 3.000 TL ise ve sen hiçbir alışveriş yapmadan yani borcun olmadan karta 30.000 TL yatırırsan limit 33.000 TL olur.
Hocam dediğinizi bilmiyordum çok teşekkür ederim bu dediğiniz tüm banka kartları icin geçerli mi?Akbank ve Ziraat kartları mevcut bunları kullanarak alışveriş yapsam olur mu?