Yer
Aydın Kuşadası
Arkadaşlar merhaba, ben çok fazla APK oyun indiren biri değilim ama dün HappyMod'dan bir APK oyun yükledim. Ancak bu tarz siteler güvenilir mi, güvensiz mi bilmiyorum. Avast diye bir antivirüs uygulamam var.

HappyMod'da veya başka bir APK dosyasında bir virüs taramadı. Pil veya başka bir sorun da yoktu ama ben hâlâ tedirginim. Bir de, APK oyunlar gerçekten güvenilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu konuda diyecek hiçbir şey yok APK oyunlarda hiçbir zaman yüzde yüz güvenli diye bir şey yok şans işi bazıları 45 oyun indiriyor virüs yok bazıları 1 oyun indiriyor virüs giriyor bir de hangi site hangi uygulama olursa olsun yüzde yüz güvenli diye bir şey yok şans işi.

İndirdiğin siteye bağlı.

Happymodu 1 kişi yönetmiyor. Mod yapan insanlar APK dosyası yüklüyor happymod kontrol edip yayınlıyor. Gözden kaçırdıkları bir şey her zaman olabilir yani. İndirmesi az gözüken modları indirme yeter.

Toprak hocadan şaşma bir de, orada yoksa başka yerlere bak.

Guvenilmez bence. Hayrina yapanlar var bu tarz isleri fakat unutmamak lazim, spyware vs. cikma olasiligi yuksek bu tarz crack islerinde. Network isteklerine kadar taramak lazim.

İndirdiğin siteye bağlı.

Happymodu 1 kişi yönetmiyor. Mod yapan insanlar APK dosyası yüklüyor happymod kontrol edip yayınlıyor. Gözden kaçırdıkları bir şey her zaman olabilir yani. İndirmesi az gözüken modları indirme yeter.

Toprak hocadan şaşma bir de, orada yoksa başka yerlere bak.

Hocam yapay zekaya sordum APKPure, apkmirror öneriyor ama bu sitelerde istediğim oyun yok işte o sorun hepsi Happymod'da ama işte ona da güvenemiyorum.

Guvenilmez bence. Hayrina yapanlar var bu tarz isleri fakat unutmamak lazim, spyware vs. cikma olasiligi yuksek bu tarz crack islerinde. Network isteklerine kadar taramak lazim.

Bende güvenemiyorumda hocam bazı oyunlarda ben gelişmeye üşeniyorum o yüzden APK bakıyorum bu aralar ama dediğiniz gibi spyware çıkabilir o beni tedirgin ediyor.

Şans işi biraz APK dosya yükleme. Tamamen güvensiz ya da güvenli denilemez. Emin olduğun kaynaktan indir.

Şu anlık happymod deneyeceğim olmazsa başka siteye yöneliceğim ama biraz da şans işi dediğiniz gibi.

Arkadaşlar merhaba, ben çok fazla APK oyun indiren biri değilim ama dün Happymod'dan bir APK oyun yükledim. Ancak bu tarz siteler güvenilir mi, güvensiz mi bilmiyorum. Avast diye bir antivirüs uygulamam var.

Happymod'da veya başka bir APK dosyasında bir virüs taramadı. Pil veya başka bir sorun da yoktu ama ben hâlâ tedirginim. Bir de, APK oyunlar gerçekten güvenilir mi?

Sitelere ve modlayan kullaniciya göre değişir. Burada güvenilir birkaç site listesi var. Ancak ne kadar güvenilir bilemem. Sorumluluk kabul etmiyorum.