HappyMod uygulaması arkada çalışıyor. Mining yapıyor sistemde. Sitesini kullanman daha iyi.
Begenmedim atmanın sebebi nedir? Söyledigimin nesine katilmiyorsun?Bahsettiğiniz web sitesine hâkim değilim. Ancak Google Play'da yayınlanan uygulamaları APK'ya çeviren bir bota sahip, bağış ve reklam vererek geçimini sağlayan sitelerin de olduğunu biliyorum.
Ancak HappyMod açıkcası garip duruyor. Ne olur ne olmaz uzak durmakta fayda var.
Kimse hayrına iş yapmaz. Kimisi web sitesine reklamlar koyarak para kazanmaya çalışır kimisi dosyalara virüs koyarak.
Begenmedim atmanın sebebi nedir? Söyledigimin nesine katilmiyorsun?
Arkadas korsan hakkinda soruyor korsan yapanlar hayrina yapmaz diyor siz open source projeleri paylasiyorsunuz ne alakasi var anlamadim.Herkesin reklam veya virüs peşinde olduğu fikrine katılmıyorum. Bazı projeler bile sadece bağış ile ayakta duruyor. Linux dağıtımları ve Flarum buna örnek gösterilebilir.
Android konusunda da aklıma ilk gelen örneği paylaşıyorum: https://termux.dev/en/donate
APK paylaşımı her zaman korsan değildir. Her APK dosyası paylaşan site korsana hizmet vermiyor. Bazı üçüncü parti mağaza siteleri, yasal olması şartı ile APK paylaşımı yapıyor. Tıpkı Open-Source projeler gibi bunu yapıp gelir elde etmeyen siteler de var.Arkadas korsan hakkinda soruyor korsan yapanlar hayrina yapmaz diyor siz open source projeleri paylasiyorsunuz ne alakasi var anlamadim.
Happymod uygulaması arkada çalışıyor. Mining yapıyor sistemde. Sitesini kullanman daha iyi.
Bagis bile olsa beklenti içinde. Kimse hayrına iş yapmiyor kısacası. İstediği bağış gelmese onu da yapmaz. Linux dağıtımları demişsin ama binlerce ölü dağıtım var. Yeterli parayı kazanamiyorsan o işi yapmazsın. Kimse Adanalı Ahmet bedava oyun indirsin ben para kazanmasam da olur kafasında olmaz.Herkesin reklam veya virüs peşinde olduğu fikrine katılmıyorum. Bazı projeler bile sadece bağış ile ayakta duruyor. Linux dağıtımları ve Flarum buna örnek gösterilebilir.
Android konusunda da aklıma ilk gelen örneği paylaşıyorum: https://termux.dev/en/donate