Detaylar
Kim cevapladı?F1 2014'ü kurup açtığımda virüs uyarısı veriyor. Kurmadan önce Malwarebytes ile tarattım ve sonuç temizdi. Birkaç yerden de oyunu indirdim ama hepsi virüslü çıktı.
Korsan indirdiyseniz gayet normal trojan bulunabilir içerisinde.
klaizee
Üstün
Uyarıyı bilmeden yorumlamak yanlış olur. Korsandan dolayı False-positive uyarı da olabilir. İndirdiği kaynakta önemli.Korsan indirdiyseniz gayet normal trojan bulunabilir içerisinde.
Virüssüz olsa bile antivirüs programlari imzasiz diye virus olarak algılıyor anlamina getirmek istemiştim.Uyarıyı bilmeden yorumlamak yanlış olur. Korsandan dolayı false-positive uyarı da olabilir. İndirdiği kaynakta önemli.
VirusTotal'a atıp buraya bırakınız.
Trojanmış.
Son düzenleyen: Moderatör:
klaizee
Üstün
Hacktool olarak geçiyor, False-Positive olduğunu düşünüyorum. @ipad VirusTotal'e yükleyip link paylaşır mısın?Virüssüz olsa bile antivirüs programlari imzasiz diye virus olarak algılıyor anlamina getirmek istemiştim.
VirusTotal'a atıp buraya bırakınız.
Trojanmış.
HackTool olarak geçiyor, false-positive olduğunu düşünüyorum. @ipad VirusTotal'e yükleyip link paylaşır mısın?
Steam Tools olabilir mi acaba?
klaizee
Üstün
Setup değil de Malwarebytes ekranında gözüken konumdaki dosyayı yükleyip atarsan daha doğru olur. Dosya gittiyse "Karantina" menüsünden geri yükleyebilirsin.
Yeni konular
-
20.000 TL bütçede 2K 180 Hz monitör önerisi
- derindevlethikmet
-
-
-
-
Çözüldü Wi-Fi ve Bluetooth desteklemeyen anakarta destek nasıl eklenir?
- derindevlethikmet
-
-