Internetten kazandığınız parayla gerçek hayatta aldığınız ilk şey nedir?

Makaleler
1
Geçen sene sitelerden kazandigim robuxlari satarak para kazanmistim ancak bu sene görev, anket yaparak kazandigim coinler ile, Visa sanal karta alıp döner almıştım.

Fiziksel olarak gerçek hayatta olan bir şey yazın. Sanal olarak item, lisans, oyun vb. sayılmaz.

Son düzenleme:
2014-2016 yılları arası LoL'de boost yaptığım bir dönemdi. Sanırım internette kazanılan ilk param oydu. Öncesinde de çalışmıştım ama fiziksel olarak. Boost yaparken kazandığım parayı üniversitede yerdim. Malum öğrenciydik.

Shopier üzerinden kitap yazıp sattım 5 adetti ve tanesini 650 TL'ye satmıştım. Sonra bıraktım.
O paraya döner bile almadım. Nereye gitti onu bile hatırlamıyorum.

CS'de kasa düşmüştü kasayı satıp kapsül almıştım. Kapsülden de 800 liralık bir altın sticker gelmişti. Satıp kendime ve arkadaşıma FIFA 21 almıştım.

25 adet meyveli yoğurt(anladınız siz şimdi 2,50 tl olan). O gün başım ve midem çok kötü olmuştu. Ayrıca ailem "Ağızın neden bu kadar şeker kokuyor?" dedikleri oluyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…