Kenichi Uzman Katılım 20 Ocak 2025 Mesajlar 272 Çözümler 1 Beğeniler 191 10 Mayıs 2025 #11 Queen Bee (Andrew) Not: +18dir. Bayağı bayağı cinsellik şu bu var. İntikam kısmı epey ilerde başlıyor. Layığınızı buldunuz şerefsizler dedirtiyor ama. Mangadistrictten okursun.
Queen Bee (Andrew) Not: +18dir. Bayağı bayağı cinsellik şu bu var. İntikam kısmı epey ilerde başlıyor. Layığınızı buldunuz şerefsizler dedirtiyor ama. Mangadistrictten okursun.
O OverallTaken Uzman Katılım 27 Ağustos 2024 Mesajlar 954 Beğeniler 412 11 Mayıs 2025 #12 Kenichi dedi: Queen Bee (Andrew) Not: +18'dir. Bayağı bayağı cinsellik şu bu var. İntikam kısmı epey ileride başlıyor. Layığınızı buldunuz şerefsizler dedirtiyor ama. Mangadistrictten okursun. Genişletmek için tıkla... Hoşuma gitti. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Haziran 2025
Kenichi dedi: Queen Bee (Andrew) Not: +18'dir. Bayağı bayağı cinsellik şu bu var. İntikam kısmı epey ileride başlıyor. Layığınızı buldunuz şerefsizler dedirtiyor ama. Mangadistrictten okursun. Genişletmek için tıkla... Hoşuma gitti.
shiru Uzman Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 47 Çözümler 1 Beğeniler 37 17 Haziran 2025 #13 Juujika no rokunin.
O OverallTaken Uzman Katılım 27 Ağustos 2024 Mesajlar 954 Beğeniler 412 19 Haziran 2025 #14 shiru dedi: Juujika no rokunin. Genişletmek için tıkla... Hocam geçen başka bir yerde gördüm bir şans vereyim dedim aşırı iyi.
shiru dedi: Juujika no rokunin. Genişletmek için tıkla... Hocam geçen başka bir yerde gördüm bir şans vereyim dedim aşırı iyi.
Koneko Toujou Üstün Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 4.866 Çözümler 35 Beğeniler 6.270 Yer Cehennemin dibi 19 Haziran 2025 #15 seeraddar dedi: Tam olarak intikam olmasa da olur, mesela MC okulda zorbalığa uğrasa ve bu zorbalık yüzünden güçlense, ya da kız tarafından terk edilince bir şeyler olsa. Yani ana karakterin gelişimi üstüne yazılan bir seri okumak/izlemek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Akame ga Kill.
seeraddar dedi: Tam olarak intikam olmasa da olur, mesela MC okulda zorbalığa uğrasa ve bu zorbalık yüzünden güçlense, ya da kız tarafından terk edilince bir şeyler olsa. Yani ana karakterin gelişimi üstüne yazılan bir seri okumak/izlemek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Akame ga Kill.