Bir ara forumda açık kutu RAM'e, tak kullan. Bir sıkıntı yoksa iade etmem, diyen arkadaşlar vardı. Bakalım aynısını bunun için sarf edecekler mi? "adamlar senin yerine jelatinleri açmış, iş yükün hafiflemiş." derlerse şaşırmam.
Bazen biliyorsun jelatinleri sökmeyi vs. unutuyorsunuz anlık heyecandan. Artık böyle bir hizmet varsa bizim bilmediğimiz, aydınlatırlarsa sevinirim. Jelatin unutma devri sona ermiş görünüyor.
@PC Uzmanı video kaydına almasaydın ne olacaktı peki? Aynı şekilde haklılığını savunabilecek miydin? O konuyu çok merak ettim açıkçası. Her aldığımız parçaya elimizde kamerayla mı gezeceğiz?
Jelatin sökme hizmetini beğendim, firmayı tebrik ediyorum. Ama kartın içi açılıp da bakım vs. yapılmamış, garanti etiketi yerli yerinde. Bir sonraki siparişte kartın içi açılıp bakım da yapılsın. O etiket de gerçi sonrasında yapıştırılabiliyor. Kartın içinin açılıp açılmadığı da muamma şu anda.
@PC Uzmanı
Ve tekrardan aynı soruyu yöneltmek istiyorum. Bakınız, siz bilinçli bir kullanıcı olarak 10 dakikalık bir video kaydına almışsınız. Anlık heyecandan vs. bunu unutup da kaç aylık maaşını yatırıp bu kartı almış bir şahıs, video çekmezdi ise ne olacaktı sonu? Firma aynı yaklaşımda bulunacak mıydı?