Erken erişim hiçbir oyuna para verilmesini mantıklı bulmuyorum. Tamamlasınlar sonra alırsınız.

Hocam tamamlamadıklarında büyük ihtimalle zamlanacak daha sonrasında da o fiyatları vermek istemem. Şimdi yalan olmasın şu an için içerik olarak gerçekten çok kötü durumda bu durum beni almamaya da itmiyor değil. Kararsız kaldım gerçekten.

Merhaba iyi sosyaller, daha önce hiç Sims tarzında bir oyun oynamadım türe çok fazla aşina değilim. Oyun erken erişimde olmasına rağmen gerek grafik olsun gerekse de içerik bakımından şimdilik beni tatmin etti. Oyun modlarla ve güncellemelerle çok iyi bir yere geleceğini düşünüyorum. Bu türdeki oyunlar belirli bir yerden sonra döngüye girip sıkar mı bilmiyorum. Sizce alınır mı? Şimdiden fikirleriniz için teşekkürler.

Eki Görüntüle 136512

Alınır tek eksik yanı etkinlikler dandik kalmış onun dışında çok iyi ileride online olacak oyun açıkçası. Fiyatı uygun. Sims'te bir DLC 20 dolar zaten. Sims oynayacağına bunu oyna daha iyi.

Arkadaşlar oyun çok güzel ancak şu an alınmaz. Gerçekten oyunda hem bir sürü sorun var hem optimizasyonu çok kötü. Ben aldım siz almayın. Hatta şöyle bir sorun yaşadım oyunda. Şimdi girdim, biraz oynadım ondan sonra çıktım. Bir 10-15DK sonra tekrar gireyim dedim. Bastım logoya önüme bir uyarı çıktı. "Sisteminiz bu oyunu çalıştıramayabilir" :D Açmadı sonra. Ben de sildim. Kaldı öyle. Tekrar yüklesem büyük ihtimal düzelir.