Calypso Çeviri
Uzman
Rica ederim dostum, iyi oyunlarEvet hocam onu bende fark ettim belli bir indirmeden sonra normale dönüyor ayrıca V1 kurdum ellerine sağlık bir problemlem yok akıyor oyun.
Rica ederim dostum, iyi oyunlarEvet hocam onu bende fark ettim belli bir indirmeden sonra normale dönüyor ayrıca V1 kurdum ellerine sağlık bir problemlem yok akıyor oyun.
Onun hakkında bir şey demek için çok erken henüz, oyun 2026 ertelendi dediler ki, 2026 da konsola çıkarsa, pc'ye daha da geç gelir diye tahmin ediyorum. O zamana kadar ölmez sağ kalırsak, oyunlara hala Türkçe dil eklenmemiş olursa el atmaya çalışırız
Tüm yamalarınızı kullanıyorum, umarım sorunsuz devam edersiniz. Görünüşe göre şirketler Türkçe eklemeyecek. Örneğin; Mafia.Onun hakkında bir şey demek için çok erken henüz, oyun 2026 ertelendi dediler ki, 2026 da konsola çıkarsa, pc'ye daha da geç gelir diye tahmin ediyorum. O zamana kadar ölmez sağ kalırsak, oyunlara hala Türkçe dil eklenmemiş olursa el atmaya çalışırız
Hayır değil. Bir iki güne güncellenecek.
Yakında paylaşırız.Volkan hocam size zahmet olmazsa oyunun güncellemesi cıktı son haline güncelleyebilir misiniz?
Hocam jotunnslayer: hordes of hel Türkçe yama gelir mi?