inZOI Türkçe Yama ve Kurulumu (Düzenlenmiş Yapay Zeka Çevirisi)

yatay.webp

Yama Bilgileri:

Türkçe Yama oyunun bütün sürümleri ile uyumludur.
Türkçe Yama bütün platformlarda çalışır.
Türkçe Yama düzenlenmiş Yapay Zeka çevirisidir.

Türkçe Yama V5 olarak güncellenmiştir. V5 ile birlikte çeviri sıfırdan son sürüme uygun olarak yapılmıştır. Bütün DLC çevirileri ve yeni eklenen yerler çevrilmiştir.
Türkçe Yama V6 olarak güncellenmiştir. V6 ile birlikte oyunun son sürümüne güncellenmiş ve yeni eklenen yerler çevrilmiştir.

Emeği Geçenler:

VolkTyson / Sweaty

Kurulum:

Aşağıda vermiş olduğumuz linkten indirdiğiniz RAR dosyasındaki Türkçe Yama exesini, oyunun kurulu olduğu ana dosya konumuna atarak, Türkçe yama exesini çalıştırın. Oyunun ana dosya konumunun seçili olduğunu kontrol ettikten sonra, hangi platformdan oynuyorsanız, o platformun yükle butonuna basarak yamayı yükleyebilirsiniz.

Yama Kaldırma:

Yamayı kaldırmak için dosya konumundaki inZOI_YamaKaldır.exeden yamayı kaldırabilirsiniz.

NOT:

Bizlere destek olmak, bizlerle daha hızlı iletişime geçebilmek, yama isteğinde bulunmak ve yamaların eski sürümlerine ulaşmak için Discord kanalımıza aşağıdaki linkten gelebilirsiniz.

Windows Defender veya VirusTotal'da karşınıza çıkan virüs uyarıları, setup programımızın bir lisansa sahip olmaması ve bu yüzden de VirusTotal'de bulunan antivirüs şirketlerinin ve Defender'in altyapılarının bizim programı tanıyamayıp şüpheli program olarak etiketlemesinden kaynaklanıyor. Güvenmeyecek olanlar için ise programa herhangi bir şifreleme uygulamadık. Eğer isteyen yazılımcı olursa, kodları inceleyip herhangi bir risk teşkil edip etmediğini kontrol edebilir.

Türkçe yamayı yüklemeye çalışırken erişim reddedildi hatası alanların "Yönetici Olarak Başlatması" gerekiyor. Bunun nedeni ise var olan dosyayı değiştirmek için gerekli izine sahip olmamasıdır. Bu yüzden de yama dosyasını, var olan dosyanın üstüne yazmak için yönetici olarak başlatmanız gerekiyor.

Karşılaştığınız veya gördüğünüz hataları bizlere geri bildirebilirsiniz. Buradan veya Discord üzerinden iletişime geçtiğiniz takdirde yama güncellenecektir.

Discord Link:
Katıl

İnZOI Türkçe Yama İndir:
inZOI Türkçe Yama İndir

Kurulum Videosu

Oyun İçi Görüntüler

Blueclient Screenshot 2025.03.29 - 19.44.30.85.webp

Blueclient Screenshot 2025.03.29 - 19.47.08.49.webp

Blueclient Screenshot 2025.03.29 - 19.47.32.09.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Calypso'yu tanırım. Discord'unda da bulundum. Firmalar bu insana para ödemeli. Sponsor olmalı. Türkçe yamasını sağladı diye o kadar çok oyun sattırdı ki, hesap yapmak güç. :D

Detayı yakalaman da çok iyi.

Calypso'yu tanırım. Discord'unda da bulundum. Firmalar bu insana para ödemeli. Sponsor olmalı. Türkçe yamasını sağladı diye o kadar çok oyun sattırdı ki, hesap yapmak güç. :D
Güzel düşüncelerin için teşekkür ederiz. Elimizden geldiğince yapmaya çalışıyoruz. Oyunları kendi dilimizde oynamak bize mutluluk veriyor.

inzoı Türkçe yama ve kurulumu (düzenlenmiş makine(DeepL Pro) çevirisi)

Eki Görüntüle 136260

yama bilgileri:

Türkçe yama oyunun bütün sürümler ile uyumludur.

Türkçe yama bütün platformlarda çalışır.

Türkçe yama düzenlenmiş makine çevirisidir. DeepL Pro kullanılmıştır.

emeği geçenler:

volktyson / sweaty

kurulum:

aşağıda vermiş olduğumuz linkten indirdiğiniz RAR dosyasındaki Türkçe yama exesini, oyunun kurulu olduğu ana dosya konumuna atarak, Türkçe yama exesini çalıştırın. Oyunun ana dosya konumunun seçili olduğunu kontrol ettikten sonra, hangi platformdan oynuyorsanız, o platformun yükle butonuna basarak yamayı yükleyebilirsiniz.

yama kaldırma:

yamayı kaldırmak için dosya konumundaki inzoı_yamakaldır. Exeden yamayı kaldırabilirsiniz.

not:

bizlere destek olmak, bizlerle daha hızlı iletişime geçebilmek, yama isteğinde bulunmak ve yamaların eski sürümlerine ulaşmak için Discord kanalımıza aşağıdaki linkten gelebilirsiniz.

Windows Defender veya VirusTotal'da karşınıza çıkan virüs uyarıları, setup programımızın bir lisansa sahip olmaması ve bu yüzden de VirusTotal'de bulunan antivirüs şirketlerinin ve Defender'in altyapılarının bizim programı tanıyamayıp şüpheli program olarak etiketlemesinden kaynaklanıyor. Güvenmeyecek olanlar için ise programa herhangi bir şifreleme uygulamadık. Eğer isteyen yazılımcı olursa, kodları inceleyip herhangi bir risk teşkil edip etmediğini kontrol edebilir.

Türkçe yamayı yüklemeye çalışırken erişim reddedildi hatası alanların "yönetici olarak başlatması" gerekiyor. Bunun nedeni ise var olan dosyayı değiştirmek için gerekli izine sahip olmamasıdır. Bu yüzden de yama dosyasını, var olan dosyanın üstüne yazmak için yönetici olarak başlatmanız gerekiyor.

Karşılaştığınız veya gördüğünüz hataları bizlere geri bildirebilirsiniz. Buradan veya Discord üzerinden iletişime geçtiğiniz takdirde yama güncellenecektir.

Discord link:
Katıl

Türkçe yama V1 link:
İndir

Kurulum videosu

oyun içi görüntüler.

Eki Görüntüle 136257Eki Görüntüle 136258Eki Görüntüle 136259

Sağ olun, yamalarınızı çok kullandım, makine olsa bile sanki insan yapmış gibiydi. Acaba GTA 6 çıktığı zaman makine çeviri mi yaparsınız yoksa kendiniz mi çevirirsiniz? Meraktan soruyorum da.

Makine çeviri ile normal çevirinin farkı nedir? Son zamanlarda makine çeviriyi çok sık görür oldum da merak ettim :)

Sağ olun, yamalarınızı çok kullandım, makine olsa bile sanki insan yapmış gibiydi. Acaba GTA 6 çıktığı zaman makine çeviri mi yaparsınız yoksa kendiniz mi çevirirsiniz? Meraktan soruyorum da.
Rica ederiz, düzenlenmiş dememizin sebebi o zaten aslında, DeepL ile çeviriyoruz ama oyuna girip test ederek, oyuna göre uyarlıyoruz. Oyunda sırıtan kelimeleri ve cümleleri gördükçe düzenliyoruz zaten, saf makine çeviri şeklinde bırakmıyoruz. GTA 6 için bir şey düşünmüyorum açıkçası, çünkü pcye gelmesine daha çok fazla zaman var. O zamana kadar şartlar ne olur bilemiyorum. Çıktığı zaman bakarız artık

Makine çeviri ile normal çevirinin farkı nedir? Son zamanlarda makine çeviriyi çok sık görür oldum da merak ettim :)
Normal çeviri denilen durum bütün texti insanların okuyup çevirmesi, makine çeviride texti yapay zekaya çevirtiyorsun. Bizim dediğimiz düzenlenmiş makine çevirisinde de saf yapay zeka halinde bırakmayıp, oyuna girerek, hatalı yerleri tespit edip düzeltiyorsun. Yapay zekanın çevirdiği yerleri, oyunun atmosferine ve anlamlarına uyumlu hale getiriyorsun.

Türkçe Yama V2 olarak güncellenmiştir. V2 ile birlikte çeviride düzenlemeler yapıldı. Konu içerisindeki linkler güncellendi. Calypso ekibi olarak iyi oyunlar dileriz...

Son düzenleme:
V1 ile bir fark yok aslında, tek değişen şey metinlerdeki düzeltmeler, bir hata veya uyarı vermemesi lazım. Dosyada değişen bir şey yok ama bilmiyorum ya, neye göre veriyor neye göre vermiyor anlamadım bende, belli bir indirmeden sonra düzeliyor sanırım.