iOS 17.4 çıktı

Hayır normal sürüm kullanıyorum. Ben de şaşırdım 8GB olduğunu görünce.

iPhone 13'e 1,58 ve 5.nesil iPad Air'e 1,44 GB olarak geldi. Genel olarak faydalı olmuş. İlk açılışta kaybetme, çaldırma durumlarına yönelik yeni önlemleri gösterdi bana.

Geldi ama gene bizlere kısıtlı. Başka platformlarda uygulama yükleme TRye kapalı

AB kullanıcıları, iOS 17.4 ile şu özel yeni özelliklere sahip olacak​

• Alternatif uygulama mağazaları: AB'deki kullanıcılar, Apple'ın müşteri deneyimi, destek ve dolandırıcılık önleme kriterlerini karşıladıkları sürece alternatif uygulama mağazalarından uygulama indirmeyi seçebilecek.
  • Varsayılan tarayıcı seçenekleri: AB kullanıcıları iOS 17.4'e güncelledikten hemen sonra iOS cihazlarına en çok indirilen tarayıcılar listesinden yeni bir varsayılan tarayıcı seçebilecek.
  • Tarayıcı motorları: Tarayıcı geliştiriciler, artık tarayıcıları için kendi motorlarını kullanabilecek.
  • NFC üçüncü taraf erişimi: Avrupa iPhone'ları için bankalar ve üçüncü taraf ödeme hizmetleri sunulabilecek.

Son düzenleme:
Söyleme ihtiyacı hissettim. Güncellemeden sonra her şey çok daha akıcı gibi hissediyorum. Animasyonlar hakikaten iyileştirilmiş ve arada bir çentiğin sağından aşağı çekerken alıkı olmayan şekilde geliyordu. O da düzelmiş. Yani 60hz ekran hiç 60hz gibi gelmiyor. Tabii özellikle 120hz bir cihazla yan yana kıyaslanmazsa.

iPhone SE 2'ye 8 GB olarak gelmiş.

Ben de iPhone SE 2 kullanıyorum bana 1.5 GB olarak geldi.

Bir iPhone SE 2020 kullanıcısı olarak bu güncellemeyi yapıp yapmayacağım konusunda kararsız kaldım. Benim için batarya önemli olduğundan yapmayacağım gibi görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…