Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Ocak 2024
- Makaleler
- 22
One UI kullanıcısı olarak Apple arayüzünü ben bile beğeniyordum ama bu tasarım gelirse çok fazla kullanıcı kaybederler. Sanki Android'e Icon Pack yüklenmiş gibi bir havası var.
iOS 26 wwdc25'te tanıtılması bekleniyor.
Eki Görüntüle 152361
Eki Görüntüle 152360
Eki Görüntüle 152362
Eki Görüntüle 152359
iOS 26 alacak cihazlar;
Eki Görüntüle 152363
İnternetten Redmi telefonlar için indirilmiş temalara benziyor.
One UI kullanıcısı olarak Apple arayüzünü ben bile beğeniyordum ama bu tasarım gelirse çok fazla kullanıcı kaybederler. Sanki Android'e ıcon pack yüklenmiş gibi bir havası var.
(Tahmini)
Düz klasik hali böyle;
- Makaleler
- 23
Fututistik duruyor. 2077'den firlamis gibi.
İnternetten Redmi telefonlar için indirilmiş temalara benziyor.
Tema değiştirilmiş burada. İstediğiniz gibi ayarlacaksınız galiba.
Xiaomi'ye Icon Pack yükleyince aynısı oluyor.
Yahu sevgili Apple bu logolar ne? Hangi merdiven altı yazılımla değiştirdiniz iOS'u?
Yahu sevgili Apple bu logolar ne? Hangi merdiven altı yazılımla değiştirdiniz iOS'u?
AsiI 72
Üstün
Hiç kaybetmezler hocam. Zaten İPhone sadece havalılık için kullanıyor çoğu. Özelliklerini sorsanız bilmeyen bir kısım var. Tabii bir kısım biliyor ancak çoğu böyle.One UI kullanıcısı olarak Apple arayüzünü ben bile beğeniyordum ama bu tasarım gelirse çok fazla kullanıcı kaybederler. Sanki Android'e Icon Pack yüklenmiş gibi bir havası var.
Zaten bu saatten sonra sızmasının anlamı yok.
5-6 gün sonra geliyor.
- Makaleler
- 3
Apple'ın cam tasarımını çok beğendim. Windows'ta ve VisionOS'de çok güzel duruyordu. Material tasarım dilinden sonra bunun tasarım dili olmasını çok isterim.