Cok tatli bir ozellik olmus bence.
7 Plus'un cam sürümü yok ki. Jet Black diye ışığı bayağı yansıtan bir siyahı vardı, çok iyiydi bence ama dökülüyormuş diye biliyorum, kaplama gibi. Belki onu diyorsundur?7 Plus'un mat ve cam olan 2 versiyonu var galiba. Şu an baktım.
Yüksek ihtimalle Amerika veya AB'de üretilen cihazlarda var. Türkiye'de bir tane bile cam ya da cam görünümlü 7 Plus görmedim. Kendim gri olanını kullanıyordum.7 Plus'un cam sürümü yok ki. Jet Black diye ışığı bayağı yansıtan bir siyahı vardı, çok iyiydi bence ama dökülüyormuş diye biliyorum, kaplama gibi.
Keşke XS Max geçseydin. Apple'ın ürettiği en başarısız cihazlardan birisidir, iPhone 11.
En çok satma sebebi bir ara çok ucuz ve piyasası olması yüzündendi. Ekranı abartılacak derecede kötü. XS Max gibi bir cihazdan sonra ciddi anlamda downgrade.2. el aldım elde o vardı bir de 11 en başarısız cihaz derken zamanında en çok satan cihazlardan biriydi evet iyi değil ama kötüde değil.
En çok satma sebebi bir ara çok ucuz ve piyasası olması yüzündendi. Ekranı abartılacak derecede kötü. XS Max gibi bir cihazdan sonra ciddi anlamda downgrade.