7 Plus'un cam sürümü yok ki. Jet Black diye ışığı bayağı yansıtan bir siyahı vardı, çok iyiydi bence ama dökülüyormuş diye biliyorum, kaplama gibi.
Yüksek ihtimalle Amerika veya AB'de üretilen cihazlarda var. Türkiye'de bir tane bile cam ya da cam görünümlü 7 Plus görmedim. Kendim gri olanını kullanıyordum.

2. el aldım elde o vardı bir de 11 en başarısız cihaz derken zamanında en çok satan cihazlardan biriydi evet iyi değil ama kötüde değil.
En çok satma sebebi bir ara çok ucuz ve piyasası olması yüzündendi. Ekranı abartılacak derecede kötü. XS Max gibi bir cihazdan sonra ciddi anlamda downgrade.

Flaş işte. "Hyper-Precision Multi-Mode Next-Generation Advanced Adaptive True Tone Illumination Flashlight System with Integrated Smart Light Sensing Dynamic Brightness and Color Temperature Adjustment High-Efficiency Power Management and Advanced Environmental Adaptation Technology for Optimal Visual Clarity in All Lighting Conditions" diye isim koyunca flaş olduğu gerçeği de değişmiyor.
2 yıllık konuyu hortlatıyorum ama neyse yazmak istedim :D

Flaşın odak alanını ayarlayabiliyorsun, bu muazzam bir şey. Dar bir aralığa bakarken flaşın odağını ortaya toplayıp aydınlığı arttırırsın, elektrik kesilirse odak alanını genişletip daha fazla alanı loş ışık ile aydınlatırsın. O zaman Samsung'un S Pen'ine de "Kalem zaten gidip Hyper-S-Adaptive-Multi-Touch-Pen de desen yine kalem kalemdir" mi diyelim?

Apple olduktan sonra her türlü kötülüyor bazı kişiler. Evet Apple bazen insanları enayi yerine koyuyor olabilir, ancak günümüz teknolojisi Apple olmasaydı çok daha geride olabilirdi.

Markaya değil teknolojiye inanmak lazım.

İmza: Koyu Xiaomi ve Samsung fanı KEROXEA...

Samsung telefonlarda yıllardır zaten flaşın şiddeti ayarlanabiliyordu. Apple, sadece sözlükten birkaç kelimeyi yanyana getirip yeni bir şeymiş gibi piyasaya sürmüş.
Aynı teknolojilerden bile bahsetmiyoruz. Apple dışındaki şuan piyasada olan hiçbir akıllı telefonda flaş ışığının odak uzaklığını ayarlayamıyorsun.

Nerede kötü özellik dediğimi gösterir misin? Flaşın ismini "Hyper-Precision Multi-Mode Next-Generation Advanced Adaptive True Tone Illumination Flashlight System with Integrated Smart Light Sensing Dynamic Brightness and Color Temperature Adjustment High-Efficiency Power Management and Advanced Environmental Adaptation Technology for Optimal Visual Clarity in All Lighting Conditions" yaparsan tabii gülerim, tepki gösterdiğim şey de bu. Flaş yani. Flaş... Samsung flaşa böyle isim koysa biz de güleriz Samsung'a.
Farklı bir teknolojiye neden aynı isim koyup basitçe flaş dersin ki? Sen V8 motor ile 1.0 atmosferik motoru aynı kefeye koyup ikisine de "motor işte ya" mı diyorsun?

İsminde bir anormallik yok. Takılan tek kişi de sensin. Çöp Android'inle iyi günler dilerim.
Şahsen "Çöp Android" terimini de son derece mantıksız buluyorum. Nice Samsung modelleri 8 yıl boyunca kullanılabilirken iPhone modelleri 8. yıla girdiği zaman 4. kez pil değişimi yapmış oluyor, ayrıca Android bir işletim sistemi olduğu için belirli bir cihazı belirtmiyor. Yani siz şuan koskoca Sony Xperia 1 VIII gibi iPhone 17 Pro Max'ten daha üstün bir cihaz ile Redmi Note 12 gibi rezalet bir cihazı aynı kefeye koymuş oldunuz :)

Son düzenleme: