Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 29 Ocak 2024
- Makaleler
- 43
Selam çakalım.
(Telefon o kadar sıcak ki elimde tutamıyorum.)
Bu güncelleme ile RCS desteği de gelecek değil mi?
- Makaleler
- 43
Bu arada, yükleme esnasında 1-2 saliseliğine Apple logosu kırmızı oldu. Video çekiyordum o sıra oradan ekran görüntüsü aldım.
PossibleTurco
Uzman
- Makaleler
- 6
Dikkat edin telefon kesin isyan bayrağı çekti, elinize aldığınız gibi infilak edecek.Bu arada, yükleme esnasında 1-2 saliseliğine Apple logosu kırmızı oldu. Video çekiyordum o sıra oradan ekran görüntüsü aldım.
Eki Görüntüle 55457
tear
Üstün
- Makaleler
- 34
Kırmızıyken güzel gözüküyormuş.Bu arada, yükleme esnasında 1-2 saliseliğine Apple logosu kırmızı oldu. Video çekiyordum o sıra oradan ekran görüntüsü aldım.
Eki Görüntüle 55457
SE 2020'ye kurdum. Kurulum aşamasında sıkıntı yaratmadı. Telefonun arkası güneşin yüzeyi kadar ısındı ama altına buz koyunca düzeldi. Şu anda güncel olarak kullanıyorum ve diyebilirim ki arayüz bariz şekilde kasıyor, dandik. Cilalanması gerekiyor. Onun dışında gelen yenilikler harbiden çok hoşuma gitti.
Uzun süre sonra kendimi ilk defa iOS kullanırken, kurcalarken mutlu oldum. Ayarlar sekmesinde de birkaç tane yenilik fark ettim. En sevdiğim ise uygulamaların ikonlarını siyah yapabilmek oldu. Şu an da hâlâ kurcalıyorum. Memnun gibiyim güncelde.
Uzun süre sonra kendimi ilk defa iOS kullanırken, kurcalarken mutlu oldum. Ayarlar sekmesinde de birkaç tane yenilik fark ettim. En sevdiğim ise uygulamaların ikonlarını siyah yapabilmek oldu. Şu an da hâlâ kurcalıyorum. Memnun gibiyim güncelde.
- Makaleler
- 43
SE 2020'ye kurdum. Kurulum aşamasında sıkıntı yaratmadı. Telefonun arkası güneşin yüzeyi kadar ısındı ama altına buz koyunca düzeldi. Şu anda güncel olarak kullanıyorum ve diyebilirim ki arayüz bariz şekilde kasıyor, dandik. Cilalanması gerekiyor. Onun dışında gelen yenilikler harbiden çok hoşuma gitti.
Apple'ın “feedback” uygulaması ile mutlaka geri bildirim gönderin hocam. Bu, yazılımın en kusursuz şekilde son kullanıcıya ulaşmasında büyük önem taşıyor.
Ben ana sürümde bile x.3 çıkana kadar güncellemiyorum bu ilk beta tam bir hayal kırıklığı. Dün önizleme inceleme videolarını izledim ve çok fazla hata, donma içeriyor. Zaten 11 senedir her ana güncelleme de pil optimizasyonu ancak x.3 ya da x.4 sürümlerde geliyor. Kasım/Aralık gibi ana sürümün 3. alt güncellemesinde geçmek en mantıklısı olacaktır.@6823 sen geçiş yaptın mı? Bekleyelim mi yoksa geçelim mi ne diyorsun?