iOS 18 güncellemesi alacak cihazlar ortaya çıktı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Barış
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 620
  • Etiketler Etiketler
    ios
iOS 19'u vereceklerini sanmıyorum. Çok düşük ihtimalle verebilirler de. XR'a zaten verilmeyecek onunla birlikte 11'in de desteğini kesebilirler her güncellemede sıra sıra kesilecek diye bu kural yok sonuçta.

Hocam ama kullanıcısı fazla belki 19 da alır ama 20 son artık.

Zamanında iPhone alırken XR'ı ucuz bulsam da güncelleme desteği bitecek diye almamıştım, bir sürüm daha fazladan veriyorlar.

Kullanıcısı onunda fazla.

Kullanıcısı değilim ama XS’in hala aramızda olduğunu duymak güzel.
Aramızda olsa bile fazla sevinmeyin çünkü çok kısıtlı bir destek sunulacak XS'e. Birçok yapay zeka gerektiren özellik muhtemelen XS'e gelmeyecek. Ki iOS 18'in asıl olayı bu özellikler, bunlar olmayınca güncellemenin pek anlamı kalmıyor. Son demlerini yaşadığı için XS ve 11 bu güncellemede kısıtlı özellikler alacak. 12 ailesine bazı özellikler hariç tam destek, 13 ve üstüne ise tam destek verecekler.

11'e iOS 18 Beta geldi bilginize. Yüklemenizi önermiyorum denetim merkezi animasyonu kasıyor gibi geçişlerde falan 5 bin liralık Android telefon gibi olmuş. Stabil sürüm gelince yüklersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…