Zamanında iPhone alırken XR'ı ucuz bulsam da güncelleme desteği bitecek diye almamıştım, bir sürüm daha fazladan veriyorlar. 
Detaylar
Kim cevapladı?Pro ve Max modeller görür.
- Makaleler
- 43
Apple hiç Pro ve Pro Max modelleri altında böyle bir ayrım yapmadı. Sadece "S" serisi altında yaptı.
iOS 19'u vereceklerini sanmıyorum. Çok düşük ihtimalle verebilirler de. XR'a zaten verilmeyecek onunla birlikte 11'in de desteğini kesebilirler her güncellemede sıra sıra kesilecek diye bu kural yok sonuçta.
Hocam ama kullanıcısı fazla belki 19 da alır ama 20 son artık.
Zamanında iPhone alırken XR'ı ucuz bulsam da güncelleme desteği bitecek diye almamıştım, bir sürüm daha fazladan veriyorlar.![]()
Kullanıcısı onunda fazla.
k0NF
Başarılı
iPhone SE 3 iOS 19 mu alamayacak
İşlemciyi 2. Nesil gibi baz aldım. O da alsa alsa kaça kadar alacak ki?
- Makaleler
- 43
İşlemciyi 2. Nesil gibi baz aldım. O da alsa alsa kaça kadar alacak ki?
Kaça kadar alacak derken? iPhone 13’ü düşünün işte. iOS 20-21’i falan alır.
PossibleTurco
Uzman
- Makaleler
- 6
Aramızda olsa bile fazla sevinmeyin çünkü çok kısıtlı bir destek sunulacak XS'e. Birçok yapay zeka gerektiren özellik muhtemelen XS'e gelmeyecek. Ki iOS 18'in asıl olayı bu özellikler, bunlar olmayınca güncellemenin pek anlamı kalmıyor. Son demlerini yaşadığı için XS ve 11 bu güncellemede kısıtlı özellikler alacak. 12 ailesine bazı özellikler hariç tam destek, 13 ve üstüne ise tam destek verecekler.Kullanıcısı değilim ama XS’in hala aramızda olduğunu duymak güzel.