Makaleler
5
iOS 18 ile Denetim Merkezi’ne Eklenen Arka Plan Sesleri Özelliği Kullanıcılar Tarafından İlgi Görüyor

Apple, iOS 18 ile birlikte “Denetim Merkezi” üzerinde kapsamlı değişiklikler gerçekleştirdi. Yapılan güncelleme ile bu bölüm üzerinde görsel yeniliklerin dışında farklı özelliklerde işletim sistemine eklendi. Şirket tarafından yapılan yenilikler arasında en dikkat çekenlerden biri ise çoğu kullanıcının hâlâ keşfetmediği Arka Plan Sesleri özelliği oldu. iOS 18.4 ile daha da ön plana çıkmaya başlayan bu özellik,…

Devamını Oku: iOS 18 ile Denetim Merkezi’ne Eklenen Arka Plan Sesleri Özelliği Kullanıcılar Tarafından İlgi Görüyor
Kaynak: Techolay

Bir tek ben kullanıyorum sanıyordum. 😮 Özellikle ateş sesi favorim. Haberde okuduğum kadarıyla pek çok kişinin de öyleymiş. Ateş çıtırtıları sakinleştiriyor ve odaklanmaya yardımcı oluyor.

Bir de hangi güncellemeyle ne zaman geldiğini bilmediğim bir özellik daha gelmiş denetim merkezine. 4 tane ambiyans müziği kısayolu gelmiş. Basınca bir playlist çalmaya başlıyor. Baktığım kadarıyla Apple Music ile çalmıyor, tamamen rastgele ve sisteme entegre çalışıyor. Çok güzel olmuş bu da. Sevdim.

IMG_0866.webp