iOS 26 deneyimim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu arada şimdi fark ettim attığınız ekran görüntülerinde, bu şarj göstergesi tıpkı Dynamic Island'a sahip modellerde olduğu gibi bir tık daha ovalleştirilmiş. Hoşuma gitti.

Ayarlar menüsü nasıl.
Video göndermem mümkün olsa çok güzel açıkcası kullanışlı.

Bu arada şimdi fark ettim attığınız ekran görüntülerinde, bu şarj göstergesi tıpkı Dynamic Island'a sahip modellerde olduğu gibi bir tık daha ovalleştirilmiş. Hoşuma gitti.
Evet hocam. Bu güncellemeyi ben baya beğendim. Animasyonları hele. Video atılsa gönderecektim.

Az önce tüm cihazlarımda beta güncellemesini yaptım. Pro serisi bir cihazı olmayan kişiler erkenden geçiş yapmasın veya mutlaka yedekleme alsınlar. Bir de şu anda IPad'de olmama rağmen Techolay'da sürümüm macOS gözüküyor.

Bu da yeni ekran görüntüsü yeri. Ama her çektiğinizde kendisi çıkıyor.

Google Drive ile gönderebilirsiniz aslında hocam. İnşallah şu "Güncelleme Hazırlanıyor" bitse ben de kullanacağım.

İlk başta hocam çok fena kasacak. Haberiniz olsun. Evet orada çok bekletiyor.

Bu da One UI 7 çakması kameramız.

Google Drive ile gönderebilirsiniz aslında hocam. İnşallah şu "Güncelleme Hazırlanıyor" bitse ben de kullanacağım.

Gönderirimde depolama alanım yok orada. Yarın öğlen gönderebilirim buraya birkaç video.

Ama çoğu yer One UI 7 çakması. Bildirim animasyonu dahil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…