Merhaba değerli Techolay üyeleri, size iOS 26’dan iOS 27’ye geçinceki deneyimlerimi anlatacağım. umarım makalem beğenilir ve kafanızda soru işareti kalmaz.

Cihazım iPhone 11, %80 pil sağlığı var.
iOS 27’ye ilk geçtiğimde doğal olarak ısınma ve hızlı pil tüketimi vardı. 2. günde tabiki de geçti. Gördüğüm hatalar şu ana kadar ekran fotoğrafı düzenleyicisinde resim kırpamıyor, düzenleyemiyordum. Etkisiz haldeydi. Gördüğüm iyileştirmeler ise kasma önemli ölçüde azalmış, iOS 18 kadar değil ama iOS 26’dan geçince “Ben ne kullanıyormuşum?” dedirtti. Özelliklede düşük güç modunda. Düşük güç modunda 26 sürümünde kullanamaz haldeyken, 27’de yağ gibi akar hale geldi.

Şarjda dahi kasan telefon yağ gibi akıyor yani inanılır gibi değil. Beta 1 olmasına rağmen beklediğimden iyi. iPhone 11’e bile yeni sürüm vermeleri daha da iyidi ki zaten vermek zorundalardı öyle bi rezalet sürümde bırakamazlar. Bu arada pilimde daha yavaş gidiyor özellikle düşük güç modu kullanıncada çok daha kullanım süresi alabiliyorum.

Deneyimlerim bu kadardı eğer makalemi ve deneyimimi beğenmişsinizdir. tüm Techolay üyelerine iyi günler dilerim.

Düşük güç modunda performans artışı olduğu söyleniyor, son durum nedir? Zil sesi ve bildirim sesleri ayrı olarak ayarlanabiliyor, bunlar verimli çalışıyor mu?

Düşük güç modunda performans artışı olduğu söyleniyor, durum nedir? Zil sesi ve bildirim sesleri ayrı olarak ayarlanabiliyor, bunlar verimli çalışıyor mu?
Zil ve bildirim seslerini denemedim, Düşük güç modunda uygulamaya hızlıca çık gir yapabiliyorum.

Tabii ki de, her OS'un 27 versiyonu yayında.

M4 Air kullanıyorum gelmedi bana.

1781720440337.webp