Detaylar
Kim cevapladı?Durumla alakasını çözemedim o halde attığınız mesajın. Apple'ın açıklamasının tersinden hareketle AB ülkesi olmamamız dolayısıyla bize söz konusu özellikler gelecek demek oluyor. Dolayısıyla benim sorum olan şu an aktifleşmesinin attığınız haberle hiçbir alakası yok. AI özellikleri kademe kademe geliyor olmalı ki iPhone 17 cihazımda güncelleme 19.5 GB iken 5.5 GB alan kullanıcılar da var, 8 GB alan kullanıcılar da. Ben devBeta da geldi mi, yoksa pubBeta ya da nihai sürümde mi gelecek diye merak ettiğimden devBeta kullanıcısı arkadaşa sordum. 16 ve üzeri kullanan arkadaşlar yüklerse yorum yapabilir.Olmadığını göstermek için attım, kendin yazıp bakmadığın için. AB ülkesi olmadığımızı biliyorum zaten.
Apple 15 Pro serisinden beri gelecek diyor, beklemeye devam edin. AB ile ilişkilendirmek hata.Durumla alakasını çözemedim o halde attığınız mesajın. Apple'ın açıklamasının tersinden hareketle AB ülkesi olmamamız dolayısıyla bize söz konusu özellikler gelecek demek oluyor. Dolayısıyla benim sorum olan şu an aktifleşmesinin attığınız haberle hiçbir alakası yok. AI özellikleri kademe kademe geliyor olmalı ki iPhone 17 cihazımda güncelleme 19.5 GB iken 5.5 GB alan kullanıcılar da var, 8 GB alan kullanıcılar da. Ben devBeta da geldi mi, yoksa pubBeta ya da nihai sürümde mi gelecek diye merak ettiğimden devBeta kullanıcısı arkadaşa sordum. 16 ve üzeri kullanan arkadaşlar yüklerse yorum yapabilir.
- Makaleler
- 43
Yeni güncelleme daha çok Apple Intelligence ve Siri üzerine kurulu, bu sebeple Apple Intelligence desteği olmayan iPhone'larda pek bir şey beklememek lazım. Hakkında kısmına girince servis geçmişi yerine "PARTS_AND_SERVICE_HISTORY" falan yazıyor mesela. Fotoğraflar uygulamasında Arşiv sekmesinde sağ tarafta çok az boşluk var, ekran kaymış gibi duruyor. Genel olarak Liquid Glass temasını biraz azaltmaya çalışmışlar ancak bence iOS 26 hâli daha iyiydi. Uygulama simgelerini kenarlarındaki parlama görüntüsü falan da gitmiş ki bence bayağı kötü olmuş. Kısaca Apple Intelligence destekli bir model kullanmıyorsanız pek bir yenilik yok. Performans veya uygulama açılış hızı olarak falan da pek bir fark göremedim.