KS KS Asily Üstün Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 3.430 Makaleler 5 Çözümler 9 Beğeniler 1.761 Yer Karabük 15 Haziran 2025 #81 Aakons dedi: Eki Görüntüle 155224 Hallettim. Yüklemekten korkuyorum ama geri dönüş varsa ve kolaysa yükleyebilirim. Genişletmek için tıkla... Çok kasıyor. Yükleyebilirsiniz ama güzel. Aero’yu hatırlatıyor.
Aakons dedi: Eki Görüntüle 155224 Hallettim. Yüklemekten korkuyorum ama geri dönüş varsa ve kolaysa yükleyebilirim. Genişletmek için tıkla... Çok kasıyor. Yükleyebilirsiniz ama güzel. Aero’yu hatırlatıyor.
Aakons Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 8.349 Makaleler 6 Çözümler 7 Beğeniler 10.676 15 Haziran 2025 #82 Haluk Albayrak dedi: iOS 26 kullanıyorum animasyon bugları dışında gayet akıcı. Çok can sıkan bir problemle karşılaşmadım. Eh tabii bir de şarj biraz daha hızlı tükeniyor ama o kadar da fark ettirmedi benim için. Genişletmek için tıkla... Yükledim ufak tefek kasma var tabii ama buraya yazılanlardan 10 kat daha iyi çalışıyor. Ayarlarda açılırken garip bir şey çıksada gayet iyi. Asily dedi: Çok kasıyor. Yükleyebilirsiniz ama güzel. Aero'yu hatırlatıyor. Genişletmek için tıkla... Kasma neredeyse yok. İlk açılışta biraz oldu o kadar. 50-60 FPS arasında deneyimliyorum.
Haluk Albayrak dedi: iOS 26 kullanıyorum animasyon bugları dışında gayet akıcı. Çok can sıkan bir problemle karşılaşmadım. Eh tabii bir de şarj biraz daha hızlı tükeniyor ama o kadar da fark ettirmedi benim için. Genişletmek için tıkla... Yükledim ufak tefek kasma var tabii ama buraya yazılanlardan 10 kat daha iyi çalışıyor. Ayarlarda açılırken garip bir şey çıksada gayet iyi. Asily dedi: Çok kasıyor. Yükleyebilirsiniz ama güzel. Aero'yu hatırlatıyor. Genişletmek için tıkla... Kasma neredeyse yok. İlk açılışta biraz oldu o kadar. 50-60 FPS arasında deneyimliyorum.
Takva Başarılı İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 60 Beğeniler 63 15 Haziran 2025 #83 iPhone 17 alınca deneriz artık kararlı sürümü ama IOS'dan çok iPadOS26'yı daha çok merak ediyorum.