Makaleler
3
Yer
#RR2

Videodaki gibi bir sorun yaşıyorum. Hiçbir şekilde uygulama inmiyor. App Store sıfırlama ve ağ ayarlarını resetleme gibi yöntemleri denedim. Yardımcı olursanız sevinirim.

iOS 26 ve iPhone 16 Pro Max modeli.

Videodaki gibi bir sorun yaşıyorum. Hiçbir şekilde uygulama inmiyor. App Store sıfırlama ve ağ ayarlarını resetleme gibi yöntemleri denedim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Apple kimliğinden çıkış yapıp tekrar giriş yap, ardından cihazı yeniden başlat. Eğer işe yaramazsa iOS'u güncelle veya fabrika ayarlarına dön.

Apple kimliğinden çıkıp yeniden girmek ve cihazı yeniden başlatmak, çoğu App Store indirme sorununu çözebiliyor.

Dene bence.

Apple kimliğinden çıkış yapıp tekrar giriş yap, ardından cihazı yeniden başlat. Eğer işe yaramazsa iOS'u güncelle veya fabrika ayarlarına dön.
Konuda yazmayı unutmuşum da Apple kimliğinden çıkış yapıp tekrar girdim. Ödeme yöntemini güncelledim. Ağ ayarlarını sıfırlayıp App Store verilerini de temizlediğimi konuda belirtmiştim. iOS da güncellendi. Umarım fabrika ayarlarına dönmek dışında bir fikir bulabiliriz.

Konuda yazmayı unutmuşum da Apple kimliğinden çıkış yapıp tekrar girdim. Ödeme yöntemini güncelledim. Ağ ayarlarını sıfırlayıp App Store verilerini de temizlediğimi konuda belirtmiştim. iOS da güncellendi. Umarım fabrika ayarlarına dönmek dışında bir fikir bulabiliriz.
Fabrika ayarlarına dönmek tek çözüm diyorum ama bunu da korkarak söylüyorum. Bütün ayarların gidecek tabii, istemeyeceğini biliyorum ama başka çözüm yok gibi sanki.

Neden diyorum bunu; çünkü sen zaten Apple kimliğinden çıkış, ödeme yöntemi güncelleme, ağ ayarlarını sıfırlama, App Store önbelleğini temizleme ve iOS güncellemesi gibi tüm geçerli yöntemleri denedin.

iOS 26'da bazı cihazlarda App Store ile ilgili bu tür sistemsel hatalar var ve bu durumda tamamen fabrika ayarlarına dönmek dışında sorunu çözebilecek başka bir yöntem yok gibi duruyor.

Son karar yine sende tabii.

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonu yeniden başlatmayı denedin mi? Benzer bir sorun bende de olmuştur. Telefona Siri üzerinden 'yeniden başlat' komutunu verince başlatıp düzelmişti.

İlk defa böyle bir şey duyuyorum. Telefonu kapatır gibi güç tuşuna basılı tutup, kapatma ekranı gelince çarpı işaretinden iptal eder misin? Sonrasında şifre soracak ve telefonun kilit şifresini girip aç. Bu RAM temizleme işlemi yapar. Genelde basit sorunları çözer.