iOS 27 Beta'ya geçilmeli mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gore
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 101
  • Etiketler Etiketler
    beta ios ios 27

gore

Çalışkan
Geçmek istiyorum ama sorunlar falan yaşar mıyım acaba? Güncelleyen arkadaşlar, pil ve telefon performansınız nasıl? Fazla bug var mı?

Buglar fazla var, pil süresinde bir sorun göremedim, cihazim iPhone 15, %151 kullanim 7 saat 24 dakika açık ekran 1 saat 55dk kapalı ekran süresi verdi. Telefon bazen uygulama açarken donuyor.

3 veya 4. betayı bekleyin, daha stabil olur.

Son düzenleme:
Evet bug konusunda @d0m 'a katılıyorum fakat bana sorarsanız kabullenilemeyecek buglar ben görmedim. Aksine arayüz gibi diğer şeyler olsun iOS 26'ya göre bence akıcılık arttırılmış. iPhone 11 ile deneyimimi aktarıyorum, bana sorarsanız geçilmeli.

Public beta'ya geçilmesi daha mantıklı, şu anda developer beta'da.

İlk kararlı sürümde bile tonla hata oluyor. Telefonun hayatının önemli parçasıysa geçme.

Geçmek istiyorum ama sorunlar falan yaşar mıyım acaba? Güncelleyen arkadaşlar, pil ve telefon performansınız nasıl? Fazla bug var mı?

iPhone Air ve iPhone SE iki cihazlarında ikisinde de geçiş yaptım hayat kalitemi etkileyen iki şey oldu birincisi Siri artık hiç çalışmıyor ikincisi ekran görüntülerini kırparak kaydetmene rağmen galeri kırpılmamış şekilde kaydediliyor eğer bu hataları kabul ediyorsan kesinlikle güncellemeye değer.

Bende hata yok sanki stabil sürüm yüklü hatta GPU performans 1K puan artışı yaptı ama yüklemek istiyorsan yedeğini mutlaka al PC varsa.

Ben iOS 18 ve 27’nin net karşılaştırması gelene kadar geçmeyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…