KS KS Eagles Yetkin Hız Tutkunu Katılım 4 Nisan 2025 Mesajlar 3.451 Makaleler 31 Çözümler 8 Beğeniler 4.548 Yer Kocaeli Dün 21:32 #11 Yapay zekayı sevmeyen ben bile kestirme ve otomasyon konusunda maalesef destek almak zorunda kaldım. Tek seferde açıp kapatmak veya tek seferde istediği yere ulaşmak isteyenler olursa resim atarım. THE KEROXEA dedi: 16 yıldır var hocam. Android 1.5 Cupcake ile geldi Android cihazlara. Genişletmek için tıkla... Olabilir, çünkü üzerinden bayağı zaman geçti, tam olarak hatırlayamıyorum.
Yapay zekayı sevmeyen ben bile kestirme ve otomasyon konusunda maalesef destek almak zorunda kaldım. Tek seferde açıp kapatmak veya tek seferde istediği yere ulaşmak isteyenler olursa resim atarım. THE KEROXEA dedi: 16 yıldır var hocam. Android 1.5 Cupcake ile geldi Android cihazlara. Genişletmek için tıkla... Olabilir, çünkü üzerinden bayağı zaman geçti, tam olarak hatırlayamıyorum.
klaizee Yetkin Katılım 9 Ocak 2024 Mesajlar 307 Çözümler 4 Beğeniler 159 Dün 22:07 #12 Başlık İddia'dan değiştirilebilir, iOS 27 Developer Beta & iPhone 11 ikilisi ile şu anda cihazımda mevcut. Son düzenleme: Dün 22:15
Başlık İddia'dan değiştirilebilir, iOS 27 Developer Beta & iPhone 11 ikilisi ile şu anda cihazımda mevcut.