Detaylar
Kim cevapladı?RamKokusuSeven 9
Uzman
İlk öncelikle hayırlı olsun. Bug var fakat kullanabilirsiniz. Öyle etkileyecek çok büyük bug yok. Bu arada İPhone kullanmıyorum araştırmalarım sonucu söylüyorum.İyi sosyaller.
iPhone 15 kullanıyorum hatta daha bugün satın aldım. Şu an içerisinde IOS 26 yüklü, 27 betasına geçiş yapmalı mıyım? Sorun yaşar mıyım?
- Makaleler
- 3
Ooo hayırlı olsun hocam, sorması ayıp kaça aldın?
Bence stabil iOS 27'yi bekle, Beta'da halen hatalar vardır muhtemelen.
YASEDEM 42
Uzman
İyi Sosyaller.
iPhone 15 kullanıyorum hatta daha bugün satın aldım. Şu an içerisinde iOS 26 yüklü, 27 betasına geçiş yapmalı mıyım? Sorun yaşar mıyım?
Ben 14 Pro Max'te kullanıyorum. Hata görmedim şimdilik. Ayrıca şeffaflığı 26'ya göre çok daha fazla azaltabiliyorsunuz. Sadece bazı yerler hala İngilizce ama çok nadir.
oğuz sasi 42
Yetkin
Hocam 39'a aldım pil sağlığı 90, 14 ay garantisi devam ediyormuş. Ve teşekkür ederim daha iyileri hepinizin olsun.Ooo hayırlı olsun hocam, sorması ayıp kaça aldın?
RamKokusuSeven 9
Uzman
Kaç GB?Hocam 39'a aldım pil sağlığı 90, 14 ay garantisi devam ediyormuş. Ve teşekkür ederim daha iyileri hepinizin olsun.
oğuz sasi 42
Yetkin
128 Hocam.
RamKokusuSeven 9
Uzman
Normal fiyatı 50 bin civarı iyi paraya getirmişsiniz.
oğuz sasi 42
Yetkin
Sıfırları öyleymiş sanırım hocam. Bu 2.el olduğu için sanırım biraz uyguna aldım. Devir sayısı 350 Civarlarında. Normal midır?Normal fiyatı 50 bin civarı iyi paraya getirmişsiniz.
RamKokusuSeven 9
Uzman
Oldukça iyi bir değer hocam.Sıfırları öyleymiş sanırım hocam. Bu 2.el olduğu için sanırım biraz uyguna aldım. Devir sayısı 350 Civarlarında. Normal midır?