Detaylar
Kim cevapladı?denizius
Uzman
Rekabetçi oyunlara karşı ilgili iseniz Call of Duty Mobile.
Sağ olun öneriniz için hocam. Bu tarz oyunlardan çok strateji yönüne kayıyorum gerçek zamanlı strateji falan.
muhammetscq
Çalışkan
Subnautica yakın zamanda iOS ve Android platformu için çıkış yapmıştı. iOS için 400+ ₺ gibi bir fiyatı olması lazımdı yanlış hatırlamıyorsam.
denizius
Uzman
Subnautica yakın zamanda iOS ve Android platformu için çıkış yapmıştı. iOS için 400+ ₺ gibi bir fiyatı olması lazımdı yanlış hatırlamıyorsam.
Gördüm ama mobil platformda nasıl çalışacağından emin olmadığım için almamıştım.
Deneyimlediniz mi?
Luna1057
Yetkin
Hocam strateji olarak Civilization VI var severseniz bir bakın derim ilk 60 tur bedava sonrasında satın alma istiyor.Sağ olun öneriniz için hocam. Bu tarz oyunlardan çok strateji yönüne kayıyorum gerçek zamanlı strateji falan.
denizius
Uzman
Hocam strateji olarak Civilization V'ı var severseniz bir bakın derim ilk 60 tur bedava sonrasında satın alma istiyor.
P2W mi?
Luna1057
Yetkin
Hayır değil. Fakat dediğim gibi 60 tur sonra satın almanız lazım oyunu.
denizius
Uzman
Hayır değil. Fakat dediğim gibi 60 tur sonra satın almanız lazım oyunu.
Tamamdır sağ olun hocam.
muhammetscq
Çalışkan
Gördüm ama mobil platformda nasıl çalışacağından emin olmadığım için almamıştım.
Deneyimlediniz mi?
Maalesef hocam oyun Android içinde var ama cihazımın özellikleri bayağı düşük o yüzden deneyimleyemedim. YouTube üzerinden izlediğim kadarıyla orta - yüksek grafiklerde oynayabilirsiniz. Birçok kişi ara ara drop girdiğini söylüyor zamanla gelecek olan Update'ler ile muhtemelen onu da çözerler.