Eminim ki daha önceden BetterDiscord ve Vencord gibi modlu Discord client'larını duymuşsunuzdur. Farkındaysanız bunlar PC için. Peki mobil için hiç client yok mu? Böyle tema falan yükleyip eklenti ekleyebildiğiniz? Merhabalar, ben Stereo ve bugünkü makalemde Enmity'nin kurulumundan bahsedeceğim.

Enmity'nin Reposu ve Kurulumu​

Paket yöneticinizi açın ve Enmity reposunu ekleyin. `https://enmity-mod.github.io/repo/ Repodan Enmity'yi yükleyin. Enmity kendi başına bir uygulama değil, aksine Vencord gibi normal Discord'un üzerine bir modifiyedir. Respring attıktan sonra (?) Discord ayarlarına geldiğinizde Enmity'yi görebileceksiniz. Tebrikler, Enmity'yi kurdunuz!

IMG_0430.webp

Normalde jailbreak'siz bir şekilde, IPA olarak kendi uygulaması olacak şekilde kurulabiliyor fakat sürümü bayağı eski olduğu için anlatmıyorum. Tweak şeklinde yapınca ise en güncel Discord sürümüne Enmity kurabiliyorsunuz.

Enmity'ye Tema ve Eklenti Ekleme​

Eklentiler Vencord'un aksine varsayılan bir katalogta gözükmüyor, bu yüzden Enmity'nin kendi sunucusuna girip bakmanız gerek. Hemen bu yazının yanındaki bağlantıdan sunucuya girebilirsiniz. Join the Enmity Discord Server!

Sunucuya girdikten sonra plugins ve themes kanallarından istediğiniz eklentilere ve temalara bakabilirsiniz.

1723119471487.webp

Eklentilerin sonu JS ile biten bağlantılarını, temaların da sonu JSON ile biten bağlantılarını kopyalayın, Ayarlar'dan Plugins/Themes kısmına girin ve artıya basıp bağlantıyı yapıştırın. Install tuşuna basınca yükleyecektir.

enmityPlugins.webp
IMG_0432.webp

Şu anda kullandığım pluginler aşağıda. EmotesPlus ile sunuculardan emoji çalıp yetkili olduklarıma ekleyebiliyorum,
Splasher ile Nitro olmadan banner koyabiliyorum ve UnrealProfileThemes ile Nitro olmadan profilimi renklendirebiliyorum.

IMG_0435.webp

Temam da BetterDarkBlue. Mavi rengi ve karanlık modu sevdiğim için çok güzel geliyor bana.

IMG_0434.webp

Böylece iOS'unuzda modlu bir Discord client'ı olan Enmity'yi kullanabilirsiniz.
Makalemi okuduğunuz için teşekkürler. Sağlıcakla kalın, hoşça kalın!