iOS vs Android!

IOS vs Android!

• Android'ciyim! 🤖

Oy: 74 77,1%
  • IOS'cuyum 🍎

Oy: 22 22,9%

• Oy verenlerin toplamı
    96
Yer
Dell Precision 620MT (Win98)
Herkese iyi sosyaller! Yıllardır bitmeyen bir savaştan bahsediyoruz... iOS vs Android! En iyi cihazı 120.000 liralık bir elma ve 80.000 liralık bir robotu karşılaştırıyoruz. Kararınız nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkiye şartlarında finansal açıdan iOS, teknolojik özgürlük ve inovasyon açısından Android. Bu savaşın galibi cüzdanına ve sabrına göre değişir.

Android sana "Cihazın sahibi sensin, ister APK kur ister ROM at" der. iOS ise "Cihazın sahibi Apple, sen sadece kiracısın" der. Dosya aktarımı, zil sesi yapma gibi basit işlerde bile iOS insana saç baş yoldurur. 120 bin TL verip PC'ye fotoğraf atmak için kablo/iTunes ile boğuşmak tam bir komedi.

İnsanlar bir şeyi kıyaslarken ucuz ile pahalıyı baz alıyor. Android skalası çok çok geniş. 5 bin liralık aletle 100 bin liralık aletin kıyası olmaz. Top model Androidleri karşılaştıracaksınız performansa bakacaksanız ki adil olsun. Onun haricinde biz özgür yazılımdan devam hocam.

iOS'ta:
Custom ROM yok.
APK yok.
Ozellesirme yok.
(TR iPhone icin gecerli) Ozel fiyatlandirma yok.
(Sahsen) Kullanimi zor.

Ben bunlar varken Android yerine iOS tercih etmem. Elime iPhone 17 falan gecse satarim Samsung tarafina bakarim.

Elimdeki beles YouTube gidiyor, ozel temam gidiyor, bir de her sene iCloud sizintilari falan.
Yok, ben eger Andoid milletin gozunde magaraysa ben magaramda mutluyum.

Bu saatten sonra iOS kullanmayı zahmetli ve masraflı buluyorum.
Benim telefondan maksimum beklentim; oyun oynatması, kulaklıkla veya dahili hoparlörden müzik çalması, alo demesi, gerisi hikaye.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…