iOS vs Android!

IOS vs Android!

• Android'ciyim! 🤖

Oy: 74 77,1%
  • IOS'cuyum 🍎

Oy: 22 22,9%

• Oy verenlerin toplamı
    96
APK bile kurulamayan bir sisteme ben para vermem şahsen. Gerçi direkt telefona uçuk paralar gömmek bana mantıklı gelmiyor. Android de olsa öyle 100 binler vermem. Yaptığım tek şey Techolay'a girmek, WhatsApp, İnstagram, Youtube. Onun yerine bilgisayar alırım ki öyle de yaptım gayet mutluyum. İnsanların o kadar gücü¿ telefonda ne için kullandığını merak ediyorum şahsen.

Herkese iyi sosyaller! Yıllardır bitmeyen bir savaştan bahsediyoruz... iOS vs Android! En iyi cihazı 120.000 liralık bir elma ve 80.000 liralık bir robotu karşılaştırıyoruz. Kararınız nedir?
Android tarafındayız ama şimdilik.
Google Android için özgürlük sınırı koymaya başlarsa ki ilk adımlarını atıyor o zaman İOS dan farksız olacak.
Android kısıtlanırsa fork veya alternatifleri de çıkacaktır.
Şimdilik Android.

Herkese iyi sosyaller! Yıllardır bitmeyen bir savaştan bahsediyoruz... iOS vs Android! En iyi cihazı 120.000 liralık bir elma ve 80.000 liralık bir robotu karşılaştırıyoruz. Kararınız nedir?
Android'i sadece Sony veya VERTU bir cihaz için seçerim bu saatten sonra. Samsung desen halen daha kaliteli bir DSP bile koyamadı telefonlarına.

Apple ekosisteminde olduğum için iOS, insanın işini kolaylaştırıyor. Her şekilde Android'den kullanışlı. Yılların Androidcisi ve zamanın Apple sistemcisi olarak diyorum. 2006-2012 arası BB ve Apple (bundan öncesi P990i/900i, iPaQ, palm vs.) ekosistemindeydim, 2011-2023 arası Android. 2023'den itibaren Apple.

Bazı ergenler (küçümsemek için demiyorum, yaş grubu olarak.) çıkacak yok CROM vs. vs. CROM, sideload işleri ile iPhone 2G (zamanında App Store olmadığı için) döneminden beri uğraşıyordum 2-3 sene öncesinde kadar. Xperia'lara, S serilerine az Cynogen, crDroid (Android 10'dan sonra) kurmadım. Sony cihazınız olmadığı sürece BL kilidini açtığınız anda high-end kameranız dedenizin kullandığı A01'den hallice oluyor, Samsung'larda fingerprintiniz mallaşıyor veya gidiyor vs. vs. Sony cihazınız yoksa boş iş artık.

Google'in da çok ROM kurmamızı istediğini zannetmiyorum zira Play Integrity, kaynak kodu gecikmeleri gibi şeyler custom rom olayını bozmaya başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…