Vavien. Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 3.043 Makaleler 3 Çözümler 91 Beğeniler 5.329 28 Ocak 2026 #21 Kullanacaksanız Android. Krediyle alıp ileride satmak veya prestijli olduğunu düşündüğünüz için alıyorsanız iOS. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2026
Kullanacaksanız Android. Krediyle alıp ileride satmak veya prestijli olduğunu düşündüğünüz için alıyorsanız iOS.
M Merdt Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 2.230 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 2.102 28 Ocak 2026 #22 Ben Android'den yanayım. Ama Apple kullansam da bir yerim eksilmezdi. Telefon işte. Yeterince performansı olan herhangi bir telefonu kullanırım.
Ben Android'den yanayım. Ama Apple kullansam da bir yerim eksilmezdi. Telefon işte. Yeterince performansı olan herhangi bir telefonu kullanırım.
SHERLOCKED Başarılı Katılım 20 Aralık 2024 Mesajlar 3.296 Çözümler 3 Beğeniler 2.169 28 Ocak 2026 #23 Şu an iOS kullanıcısıyım ama çıkar çıkmak S26 almayı düşünüyorum. Android'den geçince karşılaştığım kısıtlamalar çok bunalttı.
Şu an iOS kullanıcısıyım ama çıkar çıkmak S26 almayı düşünüyorum. Android'den geçince karşılaştığım kısıtlamalar çok bunalttı.
Heribert Yavuz Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.021 Makaleler 9 Çözümler 92 Beğeniler 5.673 28 Ocak 2026 #24 Koyu Apple'cıyım ama Android kesinlikle.
W WebSmith Deneyimli Katılım 13 Temmuz 2025 Mesajlar 890 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 510 28 Ocak 2026 #25 Omerta Silenzio dedi: Android sana "Cihazın sahibi sensin, ister APK kur ister ROM at" der. Genişletmek için tıkla... Vallahi üzücü ama o sürecin sonuna geliyoruz. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2026
Omerta Silenzio dedi: Android sana "Cihazın sahibi sensin, ister APK kur ister ROM at" der. Genişletmek için tıkla... Vallahi üzücü ama o sürecin sonuna geliyoruz.
İlkay Demir Uzman Katılım 12 Eylül 2024 Mesajlar 276 Çözümler 3 Beğeniler 193 28 Ocak 2026 #26 Yiğidowski dedi: Saçma yorum. Parası olup 100k Android telefon kullananlar var. Genişletmek için tıkla... İstisnalar kaideyi bozmaz.
Yiğidowski dedi: Saçma yorum. Parası olup 100k Android telefon kullananlar var. Genişletmek için tıkla... İstisnalar kaideyi bozmaz.
M Merdt Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 2.230 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 2.102 28 Ocak 2026 #27 İlkay Demir dedi: İstisnalar kaideyi bozmaz. Genişletmek için tıkla... iPhone zengin telefonu değil ki? Telefon alabiliyorum diye kendini zengin sanan varsa zaten garibandır yani.
İlkay Demir dedi: İstisnalar kaideyi bozmaz. Genişletmek için tıkla... iPhone zengin telefonu değil ki? Telefon alabiliyorum diye kendini zengin sanan varsa zaten garibandır yani.
W WebSmith Deneyimli Katılım 13 Temmuz 2025 Mesajlar 890 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 510 28 Ocak 2026 #28 Bizim milletin zenginlik hayalleri de çok küçük arkadaş, zengin olursam kendime özel telefon yaptırırım diyen kimse yok. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2026
Bizim milletin zenginlik hayalleri de çok küçük arkadaş, zengin olursam kendime özel telefon yaptırırım diyen kimse yok.
Hasan Merkit Moderasyon Üyesi Moderatör Gelişen Oyun Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 4.984 Makaleler 14 Çözümler 100 Beğeniler 8.074 28 Ocak 2026 #29 Android. Nedenlerim: Apple gibi bir ekosisteme beni zorlamıyor. Mobil uygulama yazmak için Mac sahibi olmak gibi zorla dayattıkları bir şey yok. Dışarıdan güvendiğim 3. taraf kaynak varsa kurmak için savaş vermem gerekmiyor. APK kurmam yetiyor. Bilgisayar ile dosya aktarımı basit. (MTP, Bluetooth veya web sitesinden) Ek uygulamaya ihtiyaç duymadan rahatça ses ve video dosyası aktarıp oynatabiliyorum. Ana ekranı çok daha özgür özelleştirilebiliyor, 3. parti ana ekran uygulaması ile tamamen değiştirilebiliyor. Linux için Termux gibi çözümleri var.
Android. Nedenlerim: Apple gibi bir ekosisteme beni zorlamıyor. Mobil uygulama yazmak için Mac sahibi olmak gibi zorla dayattıkları bir şey yok. Dışarıdan güvendiğim 3. taraf kaynak varsa kurmak için savaş vermem gerekmiyor. APK kurmam yetiyor. Bilgisayar ile dosya aktarımı basit. (MTP, Bluetooth veya web sitesinden) Ek uygulamaya ihtiyaç duymadan rahatça ses ve video dosyası aktarıp oynatabiliyorum. Ana ekranı çok daha özgür özelleştirilebiliyor, 3. parti ana ekran uygulaması ile tamamen değiştirilebiliyor. Linux için Termux gibi çözümleri var.
Albus Dumbledore Yetkin Katılım 14 Ocak 2024 Mesajlar 468 Çözümler 1 Beğeniler 332 Yer Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu 28 Ocak 2026 #30 Ben iOS sistemini seviyorum, basit ve sizi gereksiz şeylerle uğraştırmıyor. Yani bir şey indirmek veya yapmak istediğimde tüh iOS'ta yok keşke Android'im olsaydı demedim.
Ben iOS sistemini seviyorum, basit ve sizi gereksiz şeylerle uğraştırmıyor. Yani bir şey indirmek veya yapmak istediğimde tüh iOS'ta yok keşke Android'im olsaydı demedim.