Çözüldü iOS'ta kişisel erişim noktası nasıl devreye alınır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

integralsavar

Çalışkan
IOS'tan pek anlamıyorum. Telefonun internetini başka cihaza bağlamak istiyorum da ayar devre dışı. Saydam şekilde duruyor tıklayınca bir tepki almıyorum.

Çözüm
Boyle bir cozum buldum:
Hücresel > Hücresel Veri Agi
Ayarlari manual sekilde degistirin. 'Hücresel Veri' ve 'Kisisel erisim noktasi' bolumlerindeki APN kismina küçük harflerle 'internet' yazıp yeniden deneyin. Hali hazirda boyleyse bilemiyorum maalesef.
Hücresel veri kapalıysa o seçenek gri kalır, önce onu aç. Açık olduğu halde tıklanmıyorsa ayarlar > genel > aktar veya sıfırla > sıfırla > ağ ayarlarını sıfırla yapıp dene.

IOS'tan pek anlamıyorum. Telefonun internetini başka cihaza bağlamak istiyorum da ayar devre dışı. Saydam şekilde duruyor tıklayınca bir tepki almıyorum.

Hocam önce hücresel veriyi açın hala saydamsa bende ayarlar uygulamasından açılıyor siz de deneyebilirsiniz.

Sorun çözülmediyse yardımcı olabilirim. Ayarlara girin, kişisel erişim noktasında diğerleri katılabilsini işaretleyin. O menüdeyken cihazı bağlayın, cihazlar bağlanıcaktır. Gri olması zaten normal.

Menüye girilmiyor. Seçenek aktif değil dokunsam da tepki vermiyor.

Bir fotoğraf atma şansınız var mı? Wi-Fi’yi kapatın sadece hücresel veri açık olsun.
Bu şekilde. Seçenekler aktif değil. Cihaz yurt içi mobil internet de sorunsuz çalışıyor.

Dosya Ekleri

• IMG_0273.webp
    215,1 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_0274.webp
    46 KB · Görüntüleme: 25
Guncel iOS cihazim olmadigi icin pek bakamiyorum ama 'Hucresel' kismina bakindiniz mi? Aktiflestirme kismi orada olabilir belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…