Detaylar
Kim cevapladı?Hocam reset atarsam şifre sıfırlanırmış nasıl öğreneceğim yeni şifremi?
- Makaleler
- 14
Modemi kapatıp tekrar aç demek istiyor. Eğer statik IP hizmeti almıyorsanız işe yarayabilir.Hocam reset atarsam şifre sıfırlanırmış nasıl öğreneceğim yeni şifremi?
- VPN kullanabilirsin.
- CGNAT havuzuna dahil değil isen (Türkiye'deki tüm ISS'ler CGNAT kullanıyor istisnai durum olabilir) modemi kapatıp açabilirsin.
- Proxy kullanabilirsin.
Artı olarak CGNAT havuzunda ise yine işe yaramaz.Modemi kapatıp tekrar aç demek istiyor. Eğer statik IP hizmeti almıyorsanız işe yarayabilir.
- VPN kullanabilirsin.
- CGNAT havuzuna dahil değil isen (Türkiye'deki tüm ISS'ler CGNAT kullanıyor istisnai durum olabilir) modemi kapatıp açabilirsin.
- Proxy kullanabilirsin.
Artı olarak CGNAT havuzunda ise yine işe yaramaz.
Bunlar gelişmiş kullanıcılar için. Arkadaşın pek bir bilgisinin olduğunu düşünmüyorum.
Oyun ne?
Yanlış bilgi: WARP, IP adresini değiştirir.
Oyun SCP secret laboratory. VPN'le girilmiyor WARP falan denedim. Diğer VPN'leride denedim.
WARP VPN IP değiştirmez diye biliyorum, sadece yasakları kaldırıyor.
Windscribe deneyebilirsin ama onda da data problemi var; belirli görevleri uygularsan 10GB falan veriyor.
En iyisi modemi yeniden başlat.
- Makaleler
- 1
Bu siteye girip IP adresine bak, sonra modemi kapatıp 10 dakika bekle.. Ardından modemi tekrar açıp bu siteye tekrar gir. Eğer IP adresin değişmişse, değişmiştir.
https://ip-adresim.net/
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer
-
-