linuxhunter

Çalışkan
Kullanmadığım çekmecemde çürütmeye başladığım bir iPad 10. nesil tablet var hiç kullanmıyorum arada açıp bakıyorum ama sıkıcı gelip geri çürütmeye başlıyorum bu IPad'ı satıp üstüne 5bin 10 bin TL ekleyip el konsolu almayı düşünüyorum sizce mantıklı mı?

Kullanmadığım çekmecemde çürütmeye başladığım bir iPad 10. nesil tablet var hiç kullanmıyorum arada açıp bakıyorum ama sıkıcı gelip geri çürütmeye başlıyorum bu IPad'ı satıp üstüne 5bin 10 bin TL ekleyip el konsolu almayı düşünüyorum sizce mantıklı mı?

Olur neden olmasın. Bence eğer özel oyun derdiniz yoksa hiç para eklemeden Xbox Series S alabilirsiniz.

Neden olmasin? Steam Deck LCD cok F/P ikinci elde onu oneririm.

Nintendo, Steam Deck gibi ürünleri alabilirsin. Elindeki tablet çürüyeceğine böyle şeyler yapabilirsin.

Olur neden olmasın. Bence eğer özel oyun derdiniz yoksa hiç para eklemeden Xbox Series S alabilirsiniz.

İkinci el Lenovo Legion GO'lar var onları almayı düşündüm ama karar veremedim.

İyi o zaman Steam Deck almayı düşüneceğim ama iPad'ı Param Güvende ile satışa koyduğumda parçalarını çalıp bana hıyar gönderdiler deyip iade etmelerinden korkuyorum.

İyi o zaman Steam Deck almayı düşüneceğim ama iPad'ı Param Güvende ile satışa koyduğumda parçalarını çalıp bana hıyar gönderdiler deyip iade etmelerinden korkuyorum.
Dolaptan sat. Iade yok de. Kargoya verirken video cekip gonder. Param Guvendeyi onermiyorum satis icin.

Dolaptan sat. Iade yok de. Kargoya verirken video cekip gonder. Param Guvendeyi onermiyorum satis icin.
Dolap'tan satış komisyon oranından kaynaklı olarak bence mantıklı değil, Sahibinden'de Param Güvende hizmeti de satıcıyı hiçbir şekilde korumuyor o da çok can alıcı değil ancak bir şekilde birisinden birisine satış yapması gerekecek arkadaşın veya elden satış yapacak.
@linuxhunter, Eğer ilana koyarsanız link verme şansınız olur mu :giggle:.