Detaylar
Kim cevapladı?Kalem + çakma bir kılıfla 20k'ya yakın tutacak. Bu fiyata başka bir tablet önermez misiniz, en iyisi iPad mi?
mete01
Üstün
Ders için en iyisi iPad olduğunu düşünüyorum.Kalem + çakma bir kılıfla 20k'ya yakın tutacak. Bu fiyata başka bir tablet önermez misiniz, en iyisi iPad mi?
Hakanss
Becerikli
Kalem + çakma bir kılıfla 20K'ya yakın tutacak. Bu fiyata başka bir tablet önermez misiniz, en iyisi iPad mi?
En büyük handikapı 60Hz olması alternatif olarak Tab S9 FE veya yakın zamanda ülkemize giriş yapacak Xiaomi pad Mini'ye göz atılabilir.
En iyilerinden biri iPad.Kalem + çakma bir kılıfla 20k'ya yakın tutacak. Bu fiyata başka bir tablet önermez misiniz, en iyisi iPad mi?
Öneri yapılır ama beğendiyseniz gerek yok, ben de bunu alırdım.
Şuan başka bir apple cihazım yok. Alırsam ilk olacak.Apple ekosisteminde olan birisi için kesinlikle alınır.
Honor Pad V9 almıştım. Kullandım tableti genel olarak beğendim ama kalem hissiyatı hoşuma gitmedi. Kalem hafif basınca yazmıyordu, hafif tutarak yazı yazınca arada kesiliyordu(veya ben böyle hissettim.) Kalemi de sürekli kullanacağım için iade etmeyi düşünüyorum. Fiziksel bir mağazada iPad 11 kalemini de denedim ve daha çok hoşuma gitti. Tek sorunu orda kasıyor gibiydi akıcı hissettirmiyordu, belki teşhir ürünü olduğu için tablet yavaşlamaya başlamıştır bilemiyorum. Şuan tek korktuğum 60hz olduğu için kasıyor gibi hissettirmesi, akıcı olursa bana sorun yok. Ama aynı fiyata ders amaçlı kullanım için açık ara daha iyi bir tablet olsa onu da düşünebilirim.En iyilerinden biri iPad.
Öneri yapılır ama beğendiyseniz gerek yok, ben de bunu alırdım.
Ders için alacağım. Mağazada denediğim kasıyordu. 60hz olduğu için mi öyle hissettirdi yoksa teşhir ürünü olduğu için mi kasıyordu bilmiyorum. Evde iPad Air 5 cihaz da var, o da 60hz ama o gayet akıcı hissettiriyor. Umarım teşhir ürünü olduğu için öyledir.
Beni de 60hz olması düşündürüyor. Samsung tabletleri de düşünebilirim ama apple kalitesi ve stabilitesi diye bir şey de var. Beni de bu çekiyor şuan.En büyük handikapı 60Hz olması alternatif olarak Tab S9 FE veya yakın zamanda ülkemize giriş yapacak Xiaomi pad Mini'ye göz atılabilir.
Son düzenleme:
mete01
Üstün
Bence teşhir ürünü olduğu için ama Hocam isterseniz benim aldığım iPad a16 yarına gelmiş olacak. Deneyip size aktarayım. Tab s8de geçmiş olacağım.Şuan başka bir apple cihazım yok. Alırsam ilk olacak.
Honor Pad V9 almıştım. Kullandım tableti genel olarak beğendim ama kalem hissiyatı hoşuma gitmedi. Kalem hafif basınca yazmıyordu, hafif tutarak yazı yazınca arada kesiliyordu(veya ben böyle hissettim.) Kalemi de sürekli kullanacağım için iade etmeyi düşünüyorum. Fiziksel bir mağazada iPad 11 kalemini de denedim ve daha çok hoşuma gitti. Tek sorunu orda kasıyor gibiydi akıcı hissettirmiyordu, belki teşhir ürünü olduğu için tablet yavaşlamaya başlamıştır bilemiyorum. Şuan tek korktuğum 60hz olduğu için kasıyor gibi hissettirmesi, akıcı olursa bana sorun yok. Ama aynı fiyata ders amaçlı kullanım için açık ara daha iyi bir tablet olsa onu da düşünebilirim.
Ders için alacağım. Mağazada denediğim kasıyordu. 60hz olduğu için mi öyle hissettirdi yoksa teşhir ürünü olduğu için mi kasıyordu bilmiyorum. Evde iPad Air 5 cihaz da var, o da 60hz ama o gayet akıcı hissettiriyor. Umarım teşhir ürünü olduğu için öyledir.
Çok iyi olur hocam. Ayrıca kalem gecikmesi de önemli. Kaleminde gecikme hissediliyor mu, gecikme var mı onu da aktarırsanız çok sevinirim.Bence teşhir ürünü olduğu için ama Hocam isterseniz benim aldığım iPad a16 yarına gelmiş olacak. Deneyip size aktarayım. Tab s8de geçmiş olacağım.