esadomer

Uzman
A16 iPad için Apple'ın kendi Magic Keyboard'u yaklaşık 10.000 TL civarına satılıyor. Sizce bu fiyata değer mi? Yoksa 2.000 TL civarında satılan farklı marka klavyeler tercih edilebilir mi?
Ayrıca bu alternatif klavyeler IPad'in macOS benzeri bir deneyim sunmasına yardımcı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
2K'ya olanlar iyiler mi bir bilginiz var mıdır?

Vallahi hocam siz 2K yazdınız diye öyle yazdım. Ürünlerden ve piyasadan hiç haberim yok maalesef 😄 Eğer track padi olmayan, düz Magic Keyboard alacaksanız, normal bir Bluetooth klavye iş görür diye düşünüyorum.

A16 iPad için Apple'ın kendi Magic Keyboard'u yaklaşık 10.000 TL civarına satılıyor. Sizce bu fiyata değer mi? Yoksa 2.000 TL civarında satılan farklı marka klavyeler tercih edilebilir mi?
Ayrıca bu alternatif klavyeler IPad'in macOS benzeri bir deneyim sunmasına yardımcı olur mu?

10k verip klavye alacaginiza direkt MacBook Air falan alin cok daha iyi olur. Yani ipad de neden klavyeye ihtiyaciniz olacak ki?

10k verip klavye alacaginiza direkt MacBook Air falan alin cok daha iyi olur. Yani ipad de neden klavyeye ihtiyaciniz olacak ki?
Bir Macbook Air'im var fakat taşıması ve not alması daha kolay olduğu için bir iPad aldım. Macbookla beraber taşımakta istemiyorum o nedenle fiyat performans bir klavye arayışındayım.