Shriena

Yetkin
Merhaba, bugün Hepsiburada üzerinden iPad A16 aldım fakat gözüme bir şey çarptı size sormak istedim.

Hepsiburada üzerinden baktığımda cihazda 4 GB RAM var yazılmış fakat epey üzerinden bakıyorum 6 GB RAM yazıyor. Apple sitesinde bir şey yazmamış, bu cihaz kaç GB RAM’e sahip?

Hepsiburada eski nesil falan mı satıyor?

Aldığım ürün:

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bugün Hepsiburada üzerinden iPad A16 aldım fakat gözüme bir şey çarptı size sormak istedim.

Hepsiburada üzerinden baktığımda cihazda 4 GB RAM var yazılmış fakat epey üzerinden bakıyorum 6 GB RAM yazıyor. Apple sitesinde bir şey yazmamış, bu cihaz kaç GB RAM'e sahip?

Hepsiburada eski nesil falan mı satıyor?

Aldığım ürün:
Apple iPad A16 11" 128 GB Wi-Fi tablet gümüş MD3Y4TU/A

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Emin olmamakla beraber sanal RAM gibi bir şey olabilir. Bazı cihazlar ayarlar üzerinden RAM'i yükseltme gibi bir seçenek oluyor.

O zaman anladığın kadarıyla Hepsiburada yanlış yazmış değil mi? Eski cihaz değildir bu umarım.

Ya ben de a16 ipad aldım 2 gün sonra ev sağlık sesli notlar gibi appleın kendi uygulamalarında sürdür butonunda pikselleşmeler oldu iki kere servise gitti geldi değişim de yaptılar ama aynı sorun devam etti sonra ben ikinci el bir a16 ipad aldım böyle bir sorun yoktu aldığım cihaz da yeni zaten bugün 26.3.1 güncellemesini yaptım aynı sorun bu cihazda da oldu sende var mı ya da güncelleme yaptın mı tek ben mi yaşıyorum

Ya ben de A16 iPad aldım 2 gün sonra ev sağlık sesli notlar gibi Apple'ın kendi uygulamalarında sürdür butonunda pikselleşmeler oldu iki kere servise gitti geldi değişim de yaptılar ama aynı sorun devam etti sonra ben ikinci el bir A16 iPad aldım böyle bir sorun yoktu aldığım cihaz da yeni zaten bugün 26.3.1 güncellemesini yaptım aynı sorun bu cihazda da oldu sende var mı ya da güncelleme yaptın mı tek ben mi yaşıyorum.

Hocam yeni güncellemeyi yapmadım. O yüzden bilmiyorum.

Ya ben de a16 ipad aldım 2 gün sonra ev sağlık sesli notlar gibi appleın kendi uygulamalarında sürdür butonunda pikselleşmeler oldu iki kere servise gitti geldi değişim de yaptılar ama aynı sorun devam etti sonra ben ikinci el bir a16 ipad aldım böyle bir sorun yoktu aldığım cihaz da yeni zaten bugün 26.3.1 güncellemesini yaptım aynı sorun bu cihazda da oldu sende var mı ya da güncelleme yaptın mı tek ben mi yaşıyorum
Ben son sürümdeyim böyle bir sorunla karşılaşmadım.

Dosya Ekleri

• IMG_0414.webp
    IMG_0414.webp
    65,7 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_0413.webp
    IMG_0413.webp
    214 KB · Görüntüleme: 20