Topcu

Uzman
Merhaba,

3 senelik iPad Air 5 (M1) tabletim var. Kılıfsız kullanıyorum. Oyun oynamıyorum. Günlük kullanımda çok ısınıyor. Şarjdayken zaten çok ısınıyor. Eskiden böyle değildi sanki.

Var mı bu tableti kullanan, sizde nasıl durumlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk senelerde benim tablet de hiç ısınmıyordu sonraki 2. veya 3. yılında deli gibi ısınmaya başladı.

Kullandığım 3-4 tablet de öyleydi. Sanırım donanımı yaşlandıkça termal dengesi şaşıyor herhalde :D

Çok garip ama ya. Isınacak ne var diyor insan. Tarayıcıda geziyorum altı üstü. Oyun açsam napacak kim bilir :(

Bende de 5 senelik iPad Air4 256 GB var. Zerre ısınmıyor. Sadece ağır oyunlarda Genshin gibi ısınıyor ve şarjı hızlı bitiyor. Onun dışında pil performansı ısınması falan hala iyi. İlk M işlemcili tablet olduğu için olabilir belki de sizinkisi. A14Bionic ile M1 arasında çok ciddi güç farkı var. Pil sağlğınızı vs. de kontrol edin bence. Sağlıksız pil de ısınma yapar. 3uTools ile bilgisayara takıp bakabilirsiniz.

Bende de 5 senelik iPad Air4 256 GB var. Zerre ısınmıyor. Sadece ağır oyunlarda Genshin gibi ısınıyor ve şarjı hızlı bitiyor. Onun dışında pil performansı ısınması falan hala iyi. İlk M işlemcili tablet olduğu için olabilir belki de sizinkisi. A14Bionic ile M1 arasında çok ciddi güç farkı var. Pil sağlğınızı vs. de kontrol edin bence. Sağlıksız pil de ısınma yapar. 3uTools ile bilgisayara takıp bakabilirsiniz.
Pili ideal şekilde kullandığımı düşünüyorum. Yine de bakarım uygulamadan.

Ben de kullanıyorum. Not alırken ısındığı kadar Fortnite'da ısınmıyor. Çok dengesiz bir sistemi var. Yazılımla olduğunu düşünüyorum.
Bekliyorum ki yeni bir güncelleme ile düzeltsinler bu sorunu :(