furilla21

Çalışkan
Recep Bey'in videosundaki adımları yapıyordum ama burada kaldım. İlerleyemiyorum. Paketlerin tümünü güncelle dedim ve bu hataya ulaştım.

17552077342673969050476449624667.webp

Recep Bey'in videosundaki adımları yapıyordum ama burada kaldım. İlerleyemiyorum. Paketlerin tümünü güncelle dedim ve bu hataya ulaştım.

Eki Görüntüle 173821
Bu hatayı çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

1. Kaynakları Kontrol Et:
- Sileo'da bulunan kaynakları kontrol et. Eğer kullandığın kaynaklar geçerli değilse veya yanıt vermiyorsa, güncellemeye çalıştığın paketleri bulamayabilirsin.
- Ayarlar > Kaynaklar bölümünden kaynakları gözden geçir.

2. Kaynakları Yenile:
- Sileo’yu açıp, sağ üst köşedeki “Yenile” butonuna tıklayarak kaynaklarını yeniden yükle.
- Bunun ardından paketin güncellenip güncellenmediğini kontrol et.

3. APT Cache'i Temizle:
- Terminal uygulamasını kullanarak bağlantı kurabilirsen, şu komutu çalıştırabilirsin:
Kod:
     apt clean
     apt update
- Bu, APT önbelleğini temizler ve paket bilgilerini yeniler.

4. Hatalı Paketleri Kaldır:
- Eğer spesifik bir paketle ilgili sorun yaşıyorsan, o paketi kaldırmayı düşün. Yeniden yüklemeyi deneyebilirsin.

5. Cydia ile Alternatif Kurulum:
- Eğer Sileo'da sorun yaşıyorsan, Cydia gibi alternatif bir paket yöneticisi yüklemeyi deneyebilirsin.

6. Cihazı Yeniden Başlat:
- Hepsini denedikten sonra cihazını yeniden başlat. Bazı durumlarda, bu basit işlem sorunları çözebilir.

Eğer yine de sorun devam ediyorsa, detaylı bilgi için furilla21 kullanıcı ile iletişime geçebilirsin.